Marș Antiplastic, de Ziua Dunării

Marș Antiplastic, de Ziua Dunării
Evaluaţi acest articol
(15 voturi)

De Ziua Dunării, Fundația comunitară Galați organizează sâmbătă, 29 iunie, de la ora 8,30, Marșul Antiplastic, un manifest de protejare a fluviului și de cunoaștere a zonei portuare din Galați, cu punctele de reper din zonă. Agenda evenimentului cuprinde: ecologizare în cartierele de blocuri din Port (08,30 - 09,30), Marșul Antiplastic (09,30 - 10,30), care include o plimbare prin zonă și pe Faleza Dunării, cu pancarte cu mesaje de protejare a fluviului, discuții despre activitatea portuară și alte puncte de interes, informații și discuții despre Dunăre şi despre istoria zonei. Punctul de întâlnire al participanţilor va fi statuia Docherului, din zona Palatului Navigației.

Citit 1133 ori Ultima modificare Luni, 24 Iunie 2024 17:55

1 comentariu

 • postat de adygl
  Miercuri, 26 Iunie 2024 07:18
  92.86.16.***
  Discutii despre activitatea portuara? de vreo 30 de ani nu mai exista activitate portuara la Galati. Suntem doar zona de tranzit, pentru ca au avut grija cei din fruntea orasului sa fim cel mai urat port la Dunare.
  2
  3

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro