Vrăji de criză

Vrăji de criză
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

De trei nopţi vrăjitoarele descântă, menesc, clocotesc cazanul cu licori, uleiuri şi farmece. Îşi pregătesc „farmacia” adică arsenalul cu care vor veni în ajutorul celor care le solicită. A fost boboteaza pe stil vechi, una dintre cele patru sărbători importante ale stăpânelor magiei albe.

„Să fie Galaţiul ferit şi ocrotit”

În noaptea care a trecut, cele nouă vrăjitoare din Galaţi, în frunte cu clarvăzătoarea Mihaela, au împărţit „miresmele”, adică au azvârlit în apa Dunării cenuşa ierburilor pe care le-au fiert sau ars: floarea plecătoare, care se închină în faţa fetei şi pe care, cel ce vrea să se căsătorească, ar fi bine s-o aibă la el când îi cere mâna iubitei, năvalnic pentru spor, piripampac pentru impotenţă, straşnic pentru frică şi argint viu. 

Toate acestea le-am aflat de la clarvăzătoarea Mihaela care a fost însoţită la acest ritual de celelalte opt vrăjitoare printre care vrăjitoarea Roxana, sora ei, vrăjitoarea Maria, vrăjitoarea Alisia, vrăjitoarea Florica. „Galaţiul se poate baza pe noi, că întotdeauna am făcut pentru Galaţi ca să fie bine. Ca să fie ferit şi ocrotit. 2009 va fi un an mai bun pentru gălăţeni. Noi l-am susţinut foarte mult pe dl primar şi nu numai eu, ci toate vrăjitoarele, pentru că ne-a plăcut şi am ştiut că este un primar care aduce bine Galaţiului. O să-l susţinem chiar fără să ne ceară ajutorul”, ne-a spus clarvăzătoarea Mihaela. 

Vrăji antifaliment

Clarvăzătoarea Mihaela spune că şi-a descoperit puterile magice pe când avea doar 15 ani. La 21 de ani a primit globul de cristal şi coroana de Prinţesă a Magiei. Citeşte în glob, cărţi, cafea, bobi, în cartea zodiilor face talismane şi ritualuri noaptea. Urmează să-şi deschidă cabinet, şi un site. 

„Am fost în ţări străine, în Rusia, Maroc, Spania. Am promis să nu las răul să se întâmple dacă îl pot opri. Sunt farmece pe care poţi să le rezolvi în trei zile, farmece pe care le rezolvi într-o singură zi şi cazuri în care se rezolvă în nouă. Dar sunt şi care nu se rezolvă deloc, pentru că sunt farmece pe care le dă pe foc, nu mai poţi avea bucurie. 

Nu trebuie să vină persoana căreia îi ghicesc la mine, e suficient să-i ştiu zodia şi numele persoanei şi pot să-i deschid cartea. Da, în ultima vreme vin mai mulţi oameni să-mi ceară ajutorul ca să-şi păstreze serviciul, dar şi multe firme aflate deja în pragul falimentului. Ei îmi spun tot ce au pe suflet, multe persoane care le văd cu ochi răi. Dacă cineva vine la mine şi îmi aduce un lucru de la firma respectivă, în trei zile îl fac să reuşească”, spune clarvăzătoarea Mihaela.  

Preţul, după complexitatea cazului

Problemele cu care i se adresează oamenii sunt diverse. Cel mai adesea reclamă certuri în familie, băutură, scandaluri, femei înşelate de bărbaţii furaţi de altele prin magie neagră, cununii legate, lipsa sporului, frică sau boli. 

„Unii ajung la 50 de ani şi nu ştiu de ce nu se căsătoresc. Cei ce aud trosnind, bocănind prin casă, li se pare că văd ceva, visează urât dar până la ziuă uită, să ştie că asta sunt semne de farmece. Preţul depinde de fiecare şi de cât de complex e cazul. Se pot face vrăji pe apă, la cap de mort, cu pasăre sau pe foc”, spune Mihaela. Ne-a dat însă de înţeles că se pot face reduceri pe criza asta.

În bobi pentru politicieni

Clarvăzătoarea spune că mulţi politicieni îi cer ajutorul şi pe plan profesional dar şi sentimental. „Primesc un talisman făcut cu plante şi menit: Aşa cum trage lumea la ban, aşa să tragă la el. Talismanul meu e bun şi pentru tribunal şi pentru poliţie şi pentru tot. Tot eu le dau în bobi la politicieni şi le spun dinainte care are bucurie. Să ştie dinainte care câştigă în alegeri”, spune clarvăzătoarea. 

Magie de unul singur

Cei care nu se duc la vrăjitoare îşi pot face singuri farmece. Iată ce îi sfătuieşte Mihaela să facă pentru a le merge bine: „Să nu mai dea sare din casă că sarea înseamnă spor. Să nu dea bani mărunţi la nimeni din casă. Când văd pe cineva că îi priveşte cu ochi răi să nu-i mai spună ceea ce face. 

Ca să meargă bine să ia o papiotă cu aţă, să o lege noduri şi să pomenească aşa cum stă nodul legat aşa să stea legat sporul de mine şi eu de spor, să lege ochii duşmanilor şi pe-ai celor care-i vor răul. Se pune în pragul uşii în timp ce le leagă. După care le ia, le arde, le face ghem şi se unge. Şi ochii răi dispar. E suficient ca o dată în viaţă să-i deschid cartea şi o dată ca să-i dau talisman ca să-i meargă bine”, a conchis clarvăzătoarea Mihaela.

Congresul vrăjitoarelor

În martie, la Bucureşti, va fi un fel de congres al tuturor vrăjitoarelor din ţară. „De Sânziene plecăm în Spania unde ne întâlnim cu vrăjitoare din Maroc, Lituania, Spania, Brazilia, şi fiecare îşi aduce ierburile, noi pe cele din ţara noastră, ele vin cu uleiurile, rădăcinile, licorile lor. Le amestecăm cu ale lor şi facem un schimb. Nouă zile durează. Toată acţiunea se face pe cheltuiala celor din Spania”, spune clarvăzătoarea Mihaela.

Citit 9813 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.