Deputatul Boldea s-a pozat cu Bulete şi Boza

Deputatul Boldea s-a pozat cu Bulete şi Boza
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Fotografii în care apar Georgică Bulete, Bogdan Alexandru Boza şi deputatul Mihail Boldea vin să dovedească faptul că aceştia se cunoşteau. Georgică Bulete a fost cercetat în dosarul înşelăciunii cu terenul din strada Morilor 130, în ianuarie 2010 a fost trimis în judecată pentru această faptă, iar acum are de făcut cinci ani de puşcărie pentru o faptă de care procurorii DIICOT îl acuză pe Mihail Boldea.

Potrivit declaraţiilor date "Vieţii libere" de Mihail Boldea, în campania din 2008, Costică Caranfil a venit la el cu actele din Morilor 130, pe care deputatul le-a verificat şi a dat un telefon unui potenţial cumpărător, colegului său de partid Radu Gheorghe. La puţin timp, anchetatorii încep cercetările legate de modul în care a fost oferit spre vânzare de gruparea Caranfil, Bulete, Maricel Harabagiu şi George Timofte. În ianuarie 2010, toţi aceştia sunt trimişi în judecată, alegându-se cu pedepse mari pentru faptele lor. Boldea a susţinut recent că nu a fost ajutat de Bulete şi Timofte în campania din 2008 şi că nici nu-i cunoştea pe aceştia. Bulete este unul dintre cei care au trimis scrisori redacţiei noastre.

Potrivit procurorilor DIICOT, cu Alexandru Bogdan Boza, Boldea a lucrat în dosarul Arcada, de unde i se şi reproşează o tentativă de înşelăciune de un milion de euro.

Citit 5406 ori Ultima modificare Vineri, 23 Martie 2012 18:46

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.