"Dosarul Aviasan" şi efectul Boldea - Apar nume grele

"Dosarul Aviasan" şi efectul Boldea - Apar nume grele

Foto: Bogdan Codrescu
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
74 comentarii

Scandalul deceniului la Galaţi revine în actualitate * Boldea, pus sub învinuire şi de DNA * Toate NUP-urile anterioare au fost anulate de procurorul general * Ar putea fi puse sub învinuire multe nume grele din justiţia gălăţeană şi nu numai * "Clanul Durbacă", printre protagoniştii tunului imobiliar de zeci de milioane de euro *

Ieri, după aproape şapte ore de audieri la Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA), deputatul Mihail Boldea a ieşit fără să schiţeze nici cel mai mic gest către presă, dar având o "calitate" în plus - aceea de învinuit în "dosarul Aviasan". La ieşirea din sediul DNA, lumea a început să-l huiduie. "Alţii fură şi noi suferim", au strigat oamenii care se adunaseră pentru a-l vedea pe deputatul "care a fugit din ţară".

Surse din apropierea dosarului ne-au confirmat că Boldea a fost pus sub învinuire în poate cel mai mare tun imobiliar al anilor 2000. Conform aceloraşi surse, alături de el, deocamdată, aceeaşi calitate o are şi judecătoarea Stela Ivan, cea care a dat hotărârea ce a stat la baza luării a 40 de hectare de teren din proprietatea localităţii Vânători. Se aşteaptă, însă, învinuirea mai multor nume importante din justiţia gălăţeană şi nu numai.

Procurorii gălăţeni ai DNA cercetează modul în care a fost luat Aviasanul, iar din noiembrie 2011 au luat dosarele referitoare la judecarea cauzei celor de la Vânători. Primul lucru pe care l-au avut de făcut a fost demonstrarea falsului care a stat la baza hotărârii judecătoreşti prin care s-au luat cele 40 de hectare, după care s-au studiat toate plângerile penale făcute în urmă cu aproape cinci ani. Toate acele reclamaţii, ajunse pe masa procurorilor Parchetului Judecătoriei, s-au soldat, în 2007, cu neînceperea urmăririi penale (NUP).

Chiar dacă avocaţii i s-au plâns chiar lui Dinu Gâlcă, procurorul general de atunci, acesta nu a infirmat NUP-ul dat de colegii de la unitatea mai mică în grad. Din informaţiile pe care le avem, procurorii DNA au cerut infirmarea acelor soluţii la Parchetul General, iar Codruţa Kovesi a făcut acest lucru. Astfel, în  toate sesizările penale din 2007 a fost reluată ancheta.

O afacere penală de zeci de milioane de euro
Potrivit plângerilor penale care au circulat la acea vreme prin toată presa gălăţeană, reprezentanţii Consiliului Local (CL) Vânători i-au reclamat penal pe Mircea Marosy, ginerele lui Eugen Durbacă, pe prim-procurorul de atunci al Parchetul Judecătoriei, Costache Caloenescu Roşca, pe Mihail Boldea, pe Nicolae Reti, director în 2007 al Oficiului de Cadastru şi Publicitate Imobiliară (OCPI), pe Matei Oprea, pe Valentina Cojocaru şi pe Daniel Severin. Potrivit avocaţilor, toţi aceştia s-ar fi făcut vinovaţi de falsificarea unor documente oficiale, care au determinat instanţa să dea o decizie în baza căreia s-au luat 40 de hectare de teren ce aparţineau Ministerului Transporturilor.

"Precizăm că valoarea acestui teren este de peste 24 de milioane de euro. Implicaţi în această amplă operaţiune de manipulare a instanţelor de judecată sunt notabilităţi ale judeţului Galaţi şi avem în vedere faptul că sunt implicaţi prim-procurorul Parchetului Judecătoriei Galaţi, preşedintele Consiliului Judeţean Galaţi, directorul OCPI Glaţi, avocaţi şi persoane influente în mediul politic şi instituţional", se arată în plângerea penală a celor din Vânători. Luaţi în ordinea de mai sus, aceştia erau: Costache Caloenescu Roşca, Eugen Durbacă, Nicolae Reti, Mihail Boldea, restul numelor fiind aşteptate să apară în urma anchetei DNA.

Lungul drum al proceselor
Într-una dintre plângerile penale care s-a ales cu NUP, avocaţii celor din Vânători i-au reclamat pe Mircea Marosy, Daniel Severin, Matei Oprea şi Valentina Cojocaru că ar fi întocmit, în fals, un antecontract de vânzare-cumpărare, între Aviaţia Utilitară Tuzla şi SC Fitocom Serv SRL, unde acţionari erau Oprea şi Cojocaru. "Lupta" s-a dat între două acte emise de Ministerul Transporturilor: unul cu seria MO9, nr:0757, prin care Aviaţia Utilitară Tuzla avea drept de proprietate asupra terenurilor din Tuzla şi altul, fals, MO7 nr.0757, din care rezulta că Aviaţia Tuzla este proprietară a terenului din Vânători. După toate evidenţele, falsul a avut câştig de cauză.

Povestea a început în 2005, se arată în sesizare, când reprezentanţii legali ai Fitocom Serv au depus, prin Boldea, o cerere de chemare în judecată a Ministerului Transporturilor, pentru a dispune obligarea instituţiei să-i dea certificatul care să le ateste dreptul de proprietate asupra a 39,6 hectare situate în comuna Vânători. Boldea a depus mai multe înscrisuri, printre care şi presupusul certificat de atestare a proprietăţii. Pe 19 iunie 2006, instanţele gălăţene admit acţiunea, prin care reprezentanţii Fitocom Serv devin proprietari ai terenului. Înalta Curte le taie însă aripile celor implicaţi în acest joc, pe 14 martie 2007. Imediat după înfrângere, se recurge la o altă strategie.

Pe 16 martie 2007, Fitocom Serv a solicitat Judecătoriei o hotărâre care să ţină loc de act de vânzare-cumpărare cu privire la teren.  În cerere, Boldea a venit cu un antecontract din 2004 prin care Aviaţia Tuzla, prin Daniel Severin, vindea cele 39,6 hectare către Fitocom Serv, cu 300 de milioane de lei vechi, plătibili până la data de 10 aprilie 2006. Pe 28 aprilie, avocata lui Severin solicită admiterea acţiunii făcută de Fitocom, Boldea depune din nou certificatul fals. În baza acestor acţiuni, Judecătoria a dat câştig de cauză Fitocom Serv. Hotărârea a rămas definitivă şi irevocabilă, prin faptul că nu s-a făcut apel.

Surpriza a venit, însă, când s-a dovedit că adevăratul Daniel Severin nu avea nimic în comun cu cel care demarase acţiunea şi, implicit, toată "morişca" de mai sus. Omul este braşovean şi norocul lui este că a fost plecat în America în acea perioadă. Iar singura lui greşeală a fost că... şi-a pierdut buletinul.
De acum înainte, rămâne ca DNA să scoată la lumină numele tuturor celor implicaţi în această afacere.

Citit 31735 ori Ultima modificare Luni, 02 Aprilie 2012 10:08

74 comentarii

 • postat de contra Miercuri, 18 Iulie 2012 23:01 Link la comentariu
  0
  0

  Subtirel! Mai sapati!
  Oare sunt si oameni care nu stiu ce inseamna a abroga? Jalnic. Si cand te gandesti ca au drept de vot.

  Raportează
 • postat de beyler Marți, 10 Iulie 2012 11:26 Link la comentariu
  0
  0

  La fel trebuiesc cercetari si in cazul de faliment al firmei beyler care a tras teapa cetatenilor impreuna cu BANCPOST. Au luat bani de la cetateni de buna credinta si au promis impreuna cu bancpost ca fac un complex rezidential dar nu au facut nimic. Au intrat in faliment de buna credinta in prealabil pregatindu-si terenul.... Cine stie cati judecatori, procurori, functionari de la banci si functionari publici sunt bagati in afacerea aceea.

  Raportează
 • postat de Vlad Joi, 28 Iunie 2012 11:55 Link la comentariu
  0
  0

  L-as fi tras in teapa pe Boldea asta. Asta nu merita sa mai traiasca.

  Raportează
 • postat de gălățeanu Luni, 25 Iunie 2012 16:25 Link la comentariu
  0
  0

  Sunt teribile toete aceste comentarii. Le-am citit cu mai mult interes decât articolul doamnei Maria Fabian. Cel mai intersant a fost andru. Acum, aș vrea un articol care să reia problema ”zonei meteo”. Ce s-a mai întâmplat în toți acesți ani? Vom rămâne tot în afara stațiilor recunoscute? Nu putem face nimic să intrăm în legalitate?

  Raportează
 • postat de MIRUNA Sâmbătă, 16 Iunie 2012 22:49 Link la comentariu
  0
  0

  MIE GREATA DE TOT CE AVEM AICI IN TARA ASTA...MA REFER LA JEGOSII ASTIA , IMPOSTORII SI INCULTII DE ASA NUMITII ALESI AI POPORULUI....MIE SCARBAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA....VREAU SA EMIGREZ CAT MAI REPEDE...

  Raportează
 • postat de MIRUNA Sâmbătă, 16 Iunie 2012 22:49 Link la comentariu
  0
  0

  MIE GREATA DE TOT CE AVEM AICI IN TARA ASTA...MA REFER LA JEGOSII ASTIA , IMPOSTORII SI INCULTII DE ASA NUMITII ALESI AI POPORULUI....MIE SCARBAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA....VREAU SA EMIGREZ CAT MAI REPEDE...

  Raportează
 • postat de MIRUNA Sâmbătă, 16 Iunie 2012 22:48 Link la comentariu
  0
  0

  MIE GREATA DE TOT CE AVEM AICI IN TARA ASTA...MA REFER LA JEGOSII ASTIA , IMPOSTORII SI INCULTII DE ASA NUMITII ALESI AI POPORULUI....MIE SCARBAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA....VREAU SA EMIGREZ CAT MAI REPEDE...

  Raportează
 • postat de MIRUNA Sâmbătă, 16 Iunie 2012 22:47 Link la comentariu
  0
  0

  MIE GREATA DE TOT CE AVEM AICI IN TARA ASTA...MA REFER LA JEGOSII ASTIA , IMPOSTORII SI INCULTII DE ASA NUMITII ALESI AI POPORULUI....MIE SCARBAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA....VREAU SA EMIGREZ CAT MAI REPEDE...

  Raportează
 • postat de Mos ion roata Miercuri, 06 Iunie 2012 08:30 Link la comentariu
  0
  1

  Dar de matrapazlacurile lui COTAC CARMEN DANUT - executor judecatoresc care fura tot cu ajutorul instantelor galatene locuintele romanilor cu restante minore la intretinere nu stiu domnii procurori?Macar sa starpeasca CARACATITA ...definitiv.Pentru ca toate relele din tara asta poarta semnatura unei justitii de foarte proasta calitate ...scumpa si proasta !!

  Raportează
 • postat de Boldea Marți, 22 Mai 2012 13:57 Link la comentariu
  0
  0

  La puscarieee... cu Boldea la puscarieee..

  Raportează
 • postat de ioan Luni, 21 Mai 2012 10:41 Link la comentariu
  0
  0

  sa mori de ras ca Boldea nu este vinovat de rahaturile astea si voi o sa tot platiti ca tineti astfel de articole aici. E real articolul din Impact Est....sa mori de ras ca Boldea e nevinovat

  Raportează
 • postat de Aurel Luni, 21 Mai 2012 10:38 Link la comentariu
  0
  0

  sunteti penibili , voi cei de la Viata Libera.

  Sa intre toata lumea pe Impact Est si sa vada ca de fapt Boldea nu are nicio treaba cu afacera Aviasan.HAHAHAHA

  Ma astept si toate celelalte sa fie niste facaturi de presa

  Raportează
 • postat de nu suport faptele lui bolde...pe omul boldea numai dumnezeu il judeca Vineri, 18 Mai 2012 11:21 Link la comentariu
  0
  0

  ptr operat....nu este o campanie VL pentru demascarea si incriminarea acestui tip inteligent si elegant cum spui tu ...este pur si simplu o relatare punctuala a rechizitoriului si etapelor parcurse de arestat pana la judecata.....toti arestatii din grupul lui sunt inferiori intelectuali clar (unii chiar analfabeti)...cum poti presupune tu ca ei l-au folsit pe eminenta sa....am tot cautat in toate rechizitoriile cev suer destept in materie de drept....nimic,doar falsuri grosolane.....constienti de pedeapsa mare pe care o pot lua Toti si-au recunoscut faptele....unde e problema....una e si anume ca si-ar fi dorit un procuror usor de prostit...nu e cazul....Carare va merge pana la capat atent la iecare detaliu...dupa 4-5 ani de inghitit nesimtirile ''elegantului''boldea ar fi un fraier daca nu ar lucra nemteste.......pacat ca societatea romaneasca nu a avut puterea sa tina o persoana inteligenta ca boldea pe linia dreapta..

  Raportează
 • postat de un operat Duminică, 13 Mai 2012 19:04 Link la comentariu
  0
  0

  efectul la aceasta campanie urita , cred ca a fost minim, o fi gresit Mihail Boldea dar nu asa cum ar fi vrut sa para uniii, si oricare va fi situatia el va REVENI la cabinetul lui considerat a fi 3 case cum ati prezentat fara noima .
  El e un tip inteligent , dar a fost credul la prietenii care l-au folosit ca pe o unealta apoi l-au aruncat in groapa cu lei.
  Mihail Boldea s-a calit in aceasta perioada crunta pentru el, si trebuier sa demaste adevaratii profitori ai sistemului.
  E campanie electorala nu am vazut nici un articol real despre situatia primilor 3 canidati la primarie sau C.J.. DESRE MITA MULTIPLA SI CONTINUA , DE EX, CARE AU LUAT-O UNII dintre cadindati , TOATA VIATA LOR/Sau poate ziaristilor li sa facut anestezie.

  Raportează
 • postat de MIRCEA IONEL Duminică, 13 Mai 2012 10:01 Link la comentariu
  0
  0

  ORASUL E CONDUS DE MAFIOTI,HOTI,ESCROCI SI TALHARI CARE SUNT IN JUSTITIE, POLITIE, POLITICA , UNIVERSITATI, PRIMARII, POLITIE SI MAI TOATE INSTITUTIILE DIN ORAS. DRAGI GALATENI SI OAMENI BUNI AI ACESTUI ORAS E TIMPUL SA II DEMASCAM PE TOTI SI SA II BAGAM LA PUSCARIE PENTRU CA NU MAI SCAPAM SOCIETATEA DE ASTFEL DE NEMERNICI CARE AU DISTRUS SI AU JEFUIT SI ACUM COPIII NOSTRII SI MULTE GENERATII SUFERA DIN CAUZA LOR! LA PUSCARIE! VREAM CA CINEVA SA FACA DREPTATE!

  Raportează
 • postat de rodica Miercuri, 09 Mai 2012 11:41 Link la comentariu
  0
  0

  articolul asta l-ati uitat aici? nu ne mai intereseaza.

  Raportează
 • postat de Yna de Bujoru Miercuri, 09 Mai 2012 08:40 Link la comentariu
  0
  0

  Cred ca nici judecatorul Mortu Eugen de la Tribunalul Galati nu e strain de cauza-e plin de bani promite ca angajeaza pe banda rulanta viitori grefieri, judecatori procurori, si era prieten bun cu Boldea.La puscarie cu jigodia batrina.

  Raportează
 • postat de DY TONYNO Marți, 08 Mai 2012 01:01 Link la comentariu
  0
  0

  VIATA LIBERA BRAVO!!! DAR NU UITA CA IN GALATI, SUNT CAZURI CLARE DE INTERESE FINANCIARE SI POLITICE,CU JUDECATORI,AVOCATI DIN GALALTI SI BUCURESTI,DE FALSURI GROSOLANE VEZI CAZUL DIN DOMNEASCA N 52,AVEM IN GALATI SI IN TARA TOT FELUL DE POLITICIENI,PATRONI PROFITORI AVARI DUPA AVERI ILICITE. LA PUSCARIE CU TOTI !!!

  Raportează
 • postat de NUSTIU Vineri, 04 Mai 2012 09:22 Link la comentariu
  0
  0

  O zi de as fii presedinte v-as amaneta pe toti......din clanul acela Boldea....
  La puscarie cu toti ca nu-i mai satura Dumnezeu sa fure , terenuri , caaashiiii...averi ..sa faca ..ca parca s-ar duce cu ele in mormant..
  LA PUSCARIEE SI CONFISCAT TOTUL....
  VOTATI MARIUS STAN...........UN OM DEOSEBIT.......POATE ADUCEM SI GALATIUL LA UN ALT NIVEL...CA IN RITMUL ASTA NE SCUFUNDAM DE TOT...O SA NE I-A DUNAREA PE TOTI

  Raportează
 • postat de Victor Miercuri, 02 Mai 2012 22:22 Link la comentariu
  0
  0

  Codrut Olaru si Laura Kovesi stiu? – Avocata Simona Carare, sotia procurorului Sorin Carare de la DIICOT Galati, acuzata la DNA ca a cerut falsificarea unor hotarari judecatoresti din dosarul in care a fost arestat deputatul Mihai Boldea
  Miercuri, 2 mai 2012 17:41 | Scris de Adina A.STANCU - Razvan SAVALIUC | | |
  Magistrati - Diicot
   

  Declaratie soc data la DNA de un tanar din Galati la adresa avocatei Simona Carare din Baroul Galati, nimeni alta decat sotia procurorului DIICOT Galati, Sorin Carare (foto) cel care a instrumentat dosarul care a dus la arestarea deputatului Mihai Boldea. Amintim ca Lumeajustitiei.ro l-a intrebat in plina conferinta de presa pe seful DIICOT, Codrut Olaru, ce spune despre posibilul amestec al lui Sorin Carare si al sotiei sale in aspecte care tin de dosarul deputatului, insa acesta a replicat ca s-ar fi facut verificari, care nu ar fi dus la niciun rezultat incriminator. De asemenea, si Procurorul General al Romaniei, Laura Kovesi, a dat un CEC in alb procurorului Sorin Carare, verificarile dispuse ulterior de aceasta neducand la niciun rezultat. Iata insa ca la DNA exista un dosar in care s-au adunat declaratii acuzatoare la adresa avocatei Simona Carare, in care este pomenit si numele procurorului, dar si faptul ca la DIICOT Galati s-ar fi facut cercetari penale privind niste hotarari judecatoresti despre care se afirma ca ar fi fost falsificate la cererea avocatei. Surse avizate ne-au indicat faptul ca aceste hotarari falsificate ar sta la baza arestarii deputatului Boldea, persoana care a acuzat din capul locului faptul ca ar fi victima procurorului Sorin Carare. Publicam in continuare fragmente ale unei declaratii data la DNA in data de 30.01.2012:
  „Doamna Carare m-a asigurat sa nu-mi fac niciun fel de probleme intrucat sotul ei este procuror”
  „Subsemnatul Petrica Tanase, domiciliat in Galati... fara ocupatie, declar urmatoarele: In primavara anului 2007 o cunostinta pe nume Dan, care statea Micro 19 si acum inteles ca ar fi arestat pentru trafic de droguri mi-a recomandat sa iau legatura cu avocata CARARE SIMONA pentru a ma ajuta sa anulez o amenda pentru consum de alcool in parc. M-am deplasat la Tribunalul Galati unde am contactat-o pe doamna Carare. Stiu ca doamna Carare mi-a facut o actiune de anulare a amenzii insa nu stiu cum s-a solutionat. Eu nu am avut bani sa platesc acest serviciu, fapt pentru care m-am oferit sa o ajut in diferite moduri. Astfel am facut diverse servicii de curierat cu diferite acte ai imprimam la domiciliul meu diferite documente solicitate de aceasta. Dupa cateva luni doamna Carare mi-a solicitat sa o ajut in sensul ca nu a ajuns in timp util la grefiera si astfel nu a reusit sa stampileze niste hotarari judecatoresti ca eu sa aplic pe aceste hotarari judecatoresti niste stampile specifice instantelor de judecata. Doamna Carare mi-a dat aceasta hotarare judecatoreasca... stampilata si mi-a indicat ca acestea... sa apara si pe cele pe care nu a reusit sa le stampileze la arhiva. I-am comunicat ca pot sa copiez aceste stampile prin scanare si folosirea anumitor programe (prelucrare foto) precum Photoshop si sa aplic aceste stampile pe documentele indicate. Doamna Carare mi-a spus sa fac aceste operatiuni cat mai repede intrucat are nevoie in aceeasi zi si altfel pierde multi bani. Eu m-am dus la domiciliul meu, am scanat stampilele, le-am modificat in sensul de a sterge partea de semnaturi de pe ale si le-am aplicat direct prin imprimare pe actele nestampilate date de doamna Carare (...) Doamna Carare m-a asigurat sa nu-mi fac niciun fel de probleme intrucat sotul ei este procuror si nu si-ar permite sa faca ceva ilegal. Doamna Carare are aproximativ 1,75 m inaltime, cu parul scurt pana la umeri vopsit roscat, de constitutie normala cu vocea putin pitigaiata. In ziua 25.01.2012 am citit un reportaj pe siteul jurnalului Viata libera cazul unui om pe nume Borta Ion precum ca i s-ar fi vandut imobilul de mai multe ori fiind folosite niste hotarari judecatoresti false, iar atunci m-am gandit ca sunt cele facute de mine si am venit sa anunt aceasta fapta. In urma acestui anunt l-am contactat pe Boldea Mihai pentru a ma sfatui in legatura cu ceea ce pot sa fac eu in continuare cu privire la faptele mele, iar acesta m-a sfatuit sa vin la DNA pentru ca era sotia unui procuror cunoscut. Pana in prezent nu am povestit la nimeni despre aceste fapte si nici despre colaborarea mea cu doamna Carare. Mi s-au prezentat trei fotografii a unor femei din baza nationala de evidenta a populatiei cu CNP-uri.... pentru a o recunoaste pe doamna Carare. Datorita timpului scurs de la ultima intalnire cu doamna Carare nu am putut sa indic persoana care seamana cel mai mult cu aceasta (...) Mi s-a adus la cunostiinta ca DIICOT Galati face cercetari fata de falsificarea acestor hotarari judecatoresti mentionate de mine, insa nu doresc sa dau declaratii la acest organ judiciar pentru ca stiu ca unul dintre procurori este sotul doamnei avocat (...) cred ca sotul sau stie de aceste fapte...”
  * Cititi aici copia declaratiei integrale data la DNA impotriva avocatei Simona Carare
  Accesari:229

  Raportează
 • postat de Micro 40 Luni, 30 Aprilie 2012 12:39 Link la comentariu
  0
  0

  Felicitari justitiei galatene. Nu este, cu siguranta, singurul vinovat, BOLDEA, pentru ceea ce se intampla in Galati dar macar e unul in cei care de cand s-a vazut parlament s-a crezut un mic Dumnezeu. Mai ales pentru cei din colegiul lui (Micro 40). A schimbat directori de scoli dupa bunul lui plac, a vrut sa ia caminele, a reusit cu acceptul directorilor sa-si faca propriile afaceri (teren de sport doar un mic exemplu si cate or mai fi) DIICOT poate va aface control si in actele acestor directori care se cred la scoala ca pe "tarlaura proprie". Nu mai sta Boldea cu "arma in mana" la intrarea in colegiu, asa cum afirma pe la televizor, se pare ca au intrat in "colegiul" lui si altii dar de data asta pentru a-l ridica pe el.

  Raportează
 • postat de Pogonici Vineri, 27 Aprilie 2012 10:22 Link la comentariu
  0
  0

  Vad ca toate comentariile sunt scrise,cu mici exceptii, de mizerabilii scoliti de Felix,in care ii acuza pe /ceilalti/,desi ei sunt hotii hotilor si cei mai experimentati in secu.
  Tovarasi cetateni ai minunatului oras Galati,votatii in continare pe acesti hoti(acum USL) si veti pravali orasul in Dunare !!!!De asta data DEFINITIV !
  Eu sunt un fost galatean care cunoaste indeaproape pe mullti de acolo si acum ii urmaresc de la distanta.

  Raportează
 • postat de Cristina Vineri, 20 Aprilie 2012 17:43 Link la comentariu
  0
  0

  Pe langa Boldea, poate DNA il va intreba si pe RETI NICOLAE ( fost director la oficiul de cadastru) cum a fost posibil sa transfere din orasul sau de bastina 1 ha de teren ARABIL (de doi bani) , in Vanatori si sa il transforme in teren intravilan intr-o zona in care loturile de casa sunt cele mai scumpe de pe piata...sau despre vila de la Sendreni ?Sau poate il vor mai intreba cum a constrans fetele tinere angajate sa se culce cu el amenintand ca le concediaza...Bineinteles, acum fetele sunt maritate si nu vor vorbi , dar stie toata lumea de aventurile "craiului Reti " pe vremea cand era director.

  Raportează
 • postat de Cristina Vineri, 20 Aprilie 2012 16:44 Link la comentariu
  0
  0

  Poate va fi luat la intrebari RETI NICOLAE cum a fost posibil sa "transfere " 1 ha de ARABIL extravilan , din orasul sau natal, in comuna Vanatori ,taman unde sunt loturile de casa INTRAVILAN cele mai scumpe...Sau poate DNA il mai intreaba cum a terorizat toate tinerele care ii erau subordonate si cum le-a fortat sa se culce cu el, amenintandu-le cu concedierea.Fetele probabil ca nu vor recunoaste pt ca intre timp s-au maritat (na ! ) dar o se stie in tot Galatiul ce crai era " catelul pechinez " de Reti cand era director...

  Raportează
 • postat de Toarnă-i tataie,că tot ei ți-au copt-o de dragul justiției pentru a prinde un loc în Spațiul Schengen! Marți, 17 Aprilie 2012 23:53 Link la comentariu
  0
  0

  Bagă tată Boldea mare,bagă-i la apă.așa cum te-au băgat și ei de dragul MCV-ului pe justiție,sacrificat pe altarul Spațiului Schengen visat de ai noștri bolovani de partid ce cu drag ne conduc într-o sărăcie lucie,sărăcie ce nu am avut-o nici pe timpul războiului.

  Raportează
 • postat de liviu Luni, 16 Aprilie 2012 11:00 Link la comentariu
  0
  0

  Postolache si Jan luati va de mina ca sunteti doi timpiti si plecati dupa Boldea ca va asemanati intrutotul.

  Raportează
 • postat de Jan Vineri, 13 Aprilie 2012 13:25 Link la comentariu
  0
  0

  Regele este Toader.

  Raportează
 • postat de prefectul Joi, 12 Aprilie 2012 17:36 Link la comentariu
  0
  0

  Votati pe Marius Gerald Necula, omul ce ne va aduce lumina si voie buna, prosperitate si un trai mai bun ca pe lumea cealalta. de ce stergeti comentariu pui de jeguri bolsevice?

  Raportează
 • postat de cetatean neturmentat Joi, 12 Aprilie 2012 16:10 Link la comentariu
  0
  0

  BOUL dea.....acest gainat cu ochi, care a tinut stacheta pe prima pagina ,ar trebui logic dat uitarii. povestea lui incepe sa fisiie,angrenajul puterilor oculte s a pus in miscare.individul mai sus mentionat nu va varsa informatii care sa duca la anchtarea greilor din oras.v a lua 10 12 ani de bulau,din care face 5 ,si vine vioi si revingorat in urbea noastra ,lingusindu se cum e si firesc la potentatii zilei.cred ca ideal ar fi ca judecata lui sa se produca undeva pe la covasna sau harghita,cit priveste magistratii din galati, o apa si un pamint ,facuti din militieni cu facultatea de drept pe la f.f.
  presa locala cred s a hranit suficient asa ca lasati dracului mascariciul, si incercati a demasca fapte si personaje cu greutate ,care cu tupeu si obiedienta i si plimba fizicul in masini bengoase .
  cit despre morti numai de bine

  Raportează
 • postat de dan Joi, 12 Aprilie 2012 10:41 Link la comentariu
  0
  0

  daca tot ai inceput sa vb da toate numele,de la cei mai mici la cei mai mari,ca altfel mi se pare ca te duci singur la vale.nu mai fa pe prostu ca le stii pe toate

  Raportează
 • postat de ALBA CA ZAPADA Marți, 10 Aprilie 2012 21:27 Link la comentariu
  0
  0

  O IDEE BUNA A OFERIT RORO DE LA SOCOLA. FOLOSITI TOATE PARGHIILE LEGII DOMNILOR CA SA VA PUTETI BUCURA DE BENEFICIILE OBTINUTE CU ATATA TRUDA IN CONTINUARE.

  Raportează
 • postat de ALBA CA ZAPADA Marți, 10 Aprilie 2012 21:25 Link la comentariu
  0
  0

  O IDEE BUNA A OFERIT RORO DE LA SOCOLA. FOLOSITI TOATE PARGHIILE LEGII DOMNILOR CA SA VA PUTETI BUCURA DE BENEFICIILE OBTINUTE CU ATATA TRUDA IN CONTINUARE.

  Raportează
 • postat de Vilsan Duminică, 08 Aprilie 2012 13:37 Link la comentariu
  0
  0

  Mai Boldea..te cerd nevinovat..dar punei cu botu pe labe pe toti cei care te-au avantajat..din timpul facultati cit si dupa...da-i in git pe toti...daca tot ai sups ceva .....nu te dezice...fara fum nu se face foc....ai facut fum?...acu astept sa vad pilpataia ,care va aprinde Romania...oricum totul va fi ca si al alti...ai precedente...ce te opreste sa vorbesti ?..ce si cum?...spune...si noi cei din popor te vom ierta...

  Raportează
 • postat de Postolache Vineri, 06 Aprilie 2012 19:11 Link la comentariu
  0
  0

  Nu ar trebui uitat sau omis Mircea Toader.
  Atat el cat si Durbaca sunt "nasii" tuturor taharilor cu guler alb pripasiti prin parlamentul Romaniei,
  prin primarii sau consilii locale.
  Tot ei au influentat numirile in conducerea structurilor din magistratura, politie sau servicii deconcentrate.
  Deci, procuratura si politia au sarcini grele, trebuie "sapat " mult in adincime si in latime.
  Partidele politice sunt focarele principale ale coruptiei.
  Daca intri in partid, acesta te apara, are acces la TV si la Radio, are juristi cu faima cate te scot mai alb
  decat atunci cand te-ai nascut.
  Deci, sa mergem cu totii la vot la apropiatele alegeri si sa-i votam pe toti, din toate partidele, ca toti sunt la fel.
  Boldea a invatat "meserie" de la Mircea Toader si tot el l-a bagat in parlament.
  Spunea cineva mai sus ca doar focul va pute vindeca cangrena coruptiei in Romania.
  Dar trebuie o SCANTEIE.

  Raportează
 • postat de Postolache Vineri, 06 Aprilie 2012 19:08 Link la comentariu
  0
  0

  Nu ar trebui uitat sau omis Mircea Toader.
  Atat el cat si Durbaca sunt "nasii" tuturor taharilor cu guler alb pripasiti prin parlamentul Romaniei,
  prin primarii sau consilii locale.
  Tot ei au influentat numirile in conducerea structurilor din magistratura, politie sau servicii deconcentrate.
  Deci, procuratura si politia au sarcini grele, trebuie "sapat " mult in adincime si in latime.
  Partidele politice sunt focarele principale ale coruptiei.
  Daca intri in partid, acesta te apara, are acces la TV si la Radio, are juristi cu faima cate te scot mai alb
  decat atunci cand te-ai nascut.
  Deci, sa mergem cu totii la vot la apropiatele alegeri si sa-i votam pe toti, din toate partidele, ca toti sunt la fel.
  Boldea a invatat "meserie" de la Mircea Toader si tot el l-a bagat in parlament.
  Spunea cineva mai sus ca doar focul va pute vindeca cangrena coruptiei in Romania.
  Dar trebuie o SCANTEIE.

  Raportează
 • postat de Postolache Vineri, 06 Aprilie 2012 19:07 Link la comentariu
  0
  0

  Nu ar trebui uitat sau omis Mircea Toader.
  Atat el cat si Durbaca sunt "nasii" tuturor taharilor cu guler alb pripasiti prin parlamentul Romaniei,
  prin primarii sau consilii locale.
  Tot ei au influentat numirile in conducerea structurilor din magistratura, politie sau servicii deconcentrate.
  Deci, procuratura si politia au sarcini grele, trebuie "sapat " mult in adincime si in latime.
  Partidele politice sunt focarele principale ale coruptiei.
  Daca intri in partid, acesta te apara, are acces la TV si la Radio, are juristi cu faima cate te scot mai alb
  decat atunci cand te-ai nascut.
  Deci, sa mergem cu totii la vot la apropiatele alegeri si sa-i votam pe toti, din toate partidele, ca toti sunt la fel.
  Boldea a invatat "meserie" de la Mircea Toader si tot el l-a bagat in parlament.
  Spunea cineva mai sus ca doar focul va pute vindeca cangrena coruptiei in Romania.
  Dar trebuie o SCANTEIE.

  Raportează
 • postat de Postolache Vineri, 06 Aprilie 2012 19:04 Link la comentariu
  0
  0

  Nu ar trebui uitat sau omis Mircea Toader.
  Atat el cat si Durbaca sunt "nasii" tuturor taharilor cu guler alb pripasiti prin parlamentul Romaniei,
  prin primarii sau consilii locale.
  Tot ei au influentat numirile in conducerea structurilor din magistratura, politie sau servicii deconcentrate.
  Deci, procuratura si politia au sarcini grele, trebuie "sapat " mult in adincime si in latime.
  Partidele politice sunt focarele principale ale coruptiei.
  Daca intri in partid, acesta te apara, are acces la TV si la Radio, are juristi cu faima cate te scot mai alb
  decat atunci cand te-ai nascut.
  Deci, sa mergem cu totii la vot la apropiatele alegeri si sa-i votam pe toti, din toate partidele, ca toti sunt la fel.
  Boldea a invatat "meserie" de la Mircea Toader si tot el l-a bagat in parlament.
  Spunea cineva mai sus ca doar focul va pute vindeca cangrena coruptiei in Romania.
  Dar trebuie o SCANTEIE.

  Raportează
 • postat de Postolache Vineri, 06 Aprilie 2012 19:03 Link la comentariu
  0
  0

  Nu ar trebui uitat sau omis Mircea Toader.
  Atat el cat si Durbaca sunt "nasii" tuturor taharilor cu guler alb pripasiti prin parlamentul Romaniei,
  prin primarii sau consilii locale.
  Tot ei au influentat numirile in conducerea structurilor din magistratura, politie sau servicii deconcentrate.
  Deci, procuratura si politia au sarcini grele, trebuie "sapat " mult in adincime si in latime.
  Partidele politice sunt focarele principale ale coruptiei.
  Daca intri in partid, acesta te apara, are acces la TV si la Radio, are juristi cu faima cate te scot mai alb
  decat atunci cand te-ai nascut.
  Deci, sa mergem cu totii la vot la apropiatele alegeri si sa-i votam pe toti, din toate partidele, ca toti sunt la fel.
  Boldea a invatat "meserie" de la Mircea Toader si tot el l-a bagat in parlament.
  Spunea cineva mai sus ca doar focul va pute vindeca cangrena coruptiei in Romania.
  Dar trebuie o SCANTEIE.

  Raportează
 • postat de Postolache Vineri, 06 Aprilie 2012 19:02 Link la comentariu
  0
  0

  Nu ar trebui uitat sau omis Mircea Toader.
  Atat el cat si Durbaca sunt "nasii" tuturor taharilor cu guler alb pripasiti prin parlamentul Romaniei,
  prin primarii sau consilii locale.
  Tot ei au influentat numirile in conducerea structurilor din magistratura, politie sau servicii deconcentrate.
  Deci, procuratura si politia au sarcini grele, trebuie "sapat " mult in adincime si in latime.
  Partidele politice sunt focarele principale ale coruptiei.
  Daca intri in partid, acesta te apara, are acces la TV si la Radio, are juristi cu faima cate te scot mai alb
  decat atunci cand te-ai nascut.
  Deci, sa mergem cu totii la vot la apropiatele alegeri si sa-i votam pe toti, din toate partidele, ca toti sunt la fel.
  Boldea a invatat "meserie" de la Mircea Toader si tot el l-a bagat in parlament.
  Spunea cineva mai sus ca doar focul va pute vindeca cangrena coruptiei in Romania.
  Dar trebuie o SCANTEIE.

  Raportează
 • postat de Postolache Vineri, 06 Aprilie 2012 19:01 Link la comentariu
  0
  0

  Nu ar trebui uitat sau omis Mircea Toader.
  Atat el cat si Durbaca sunt "nasii" tuturor taharilor cu guler alb pripasiti prin parlamentul Romaniei,
  prin primarii sau consilii locale.
  Tot ei au influentat numirile in conducerea structurilor din magistratura, politie sau servicii deconcentrate.
  Deci, procuratura si politia au sarcini grele, trebuie "sapat " mult in adincime si in latime.
  Partidele politice sunt focarele principale ale coruptiei.
  Daca intri in partid, acesta te apara, are acces la TV si la Radio, are juristi cu faima cate te scot mai alb
  decat atunci cand te-ai nascut.
  Deci, sa mergem cu totii la vot la apropiatele alegeri si sa-i votam pe toti, din toate partidele, ca toti sunt la fel.
  Boldea a invatat "meserie" de la Mircea Toader si tot el l-a bagat in parlament.
  Spunea cineva mai sus ca doar focul va pute vindeca cangrena coruptiei in Romania.
  Dar trebuie o SCANTEIE.

  Raportează
 • postat de Postolache Vineri, 06 Aprilie 2012 19:00 Link la comentariu
  0
  0

  Nu ar trebui uitat sau omis Mircea Toader.
  Atat el cat si Durbaca sunt "nasii" tuturor taharilor cu guler alb pripasiti prin parlamentul Romaniei,
  prin primarii sau consilii locale.
  Tot ei au influentat numirile in conducerea structurilor din magistratura, politie sau servicii deconcentrate.
  Deci, procuratura si politia au sarcini grele, trebuie "sapat " mult in adincime si in latime.
  Partidele politice sunt focarele principale ale coruptiei.
  Daca intri in partid, acesta te apara, are acces la TV si la Radio, are juristi cu faima cate te scot mai alb
  decat atunci cand te-ai nascut.
  Deci, sa mergem cu totii la vot la apropiatele alegeri si sa-i votam pe toti, din toate partidele, ca toti sunt la fel.
  Boldea a invatat "meserie" de la Mircea Toader si tot el l-a bagat in parlament.
  Spunea cineva mai sus ca doar focul va pute vindeca cangrena coruptiei in Romania.
  Dar trebuie o SCANTEIE.

  Raportează
 • postat de Postolache Vineri, 06 Aprilie 2012 18:59 Link la comentariu
  0
  0

  Nu ar trebui uitat sau omis Mircea Toader.
  Atat el cat si Durbaca sunt "nasii" tuturor taharilor cu guler alb pripasiti prin parlamentul Romaniei,
  prin primarii sau consilii locale.
  Tot ei au influentat numirile in conducerea structurilor din magistratura, politie sau servicii deconcentrate.
  Deci, procuratura si politia au sarcini grele, trebuie "sapat " mult in adincime si in latime.
  Partidele politice sunt focarele principale ale coruptiei.
  Daca intri in partid, acesta te apara, are acces la TV si la Radio, are juristi cu faima cate te scot mai alb
  decat atunci cand te-ai nascut.
  Deci, sa mergem cu totii la vot la apropiatele alegeri si sa-i votam pe toti, din toate partidele, ca toti sunt la fel.
  Boldea a invatat "meserie" de la Mircea Toader si tot el l-a bagat in parlament.
  Spunea cineva mai sus ca doar focul va pute vindeca cangrena coruptiei in Romania.
  Dar trebuie o SCANTEIE.

  Raportează
 • postat de Postolache Vineri, 06 Aprilie 2012 18:58 Link la comentariu
  0
  0

  Nu ar trebui uitat sau omis Mircea Toader.
  Atat el cat si Durbaca sunt "nasii" tuturor taharilor cu guler alb pripasiti prin parlamentul Romaniei,
  prin primarii sau consilii locale.
  Tot ei au influentat numirile in conducerea structurilor din magistratura, politie sau servicii deconcentrate.
  Deci, procuratura si politia au sarcini grele, trebuie "sapat " mult in adincime si in latime.
  Partidele politice sunt focarele principale ale coruptiei.
  Daca intri in partid, acesta te apara, are acces la TV si la Radio, are juristi cu faima cate te scot mai alb
  decat atunci cand te-ai nascut.
  Deci, sa mergem cu totii la vot la apropiatele alegeri si sa-i votam pe toti, din toate partidele, ca toti sunt la fel.
  Boldea a invatat "meserie" de la Mircea Toader si tot el l-a bagat in parlament.
  Spunea cineva mai sus ca doar focul va pute vindeca cangrena coruptiei in Romania.
  Dar trebuie o SCANTEIE.

  Raportează
 • postat de Postolache Vineri, 06 Aprilie 2012 18:57 Link la comentariu
  0
  0

  Nu ar trebui uitat sau omis Mircea Toader.
  Atat el cat si Durbaca sunt "nasii" tuturor taharilor cu guler alb pripasiti prin parlamentul Romaniei,
  prin primarii sau consilii locale.
  Tot ei au influentat numirile in conducerea structurilor din magistratura, politie sau servicii deconcentrate.
  Deci, procuratura si politia au sarcini grele, trebuie "sapat " mult in adincime si in latime.
  Partidele politice sunt focarele principale ale coruptiei.
  Daca intri in partid, acesta te apara, are acces la TV si la Radio, are juristi cu faima cate te scot mai alb
  decat atunci cand te-ai nascut.
  Deci, sa mergem cu totii la vot la apropiatele alegeri si sa-i votam pe toti, din toate partidele, ca toti sunt la fel.
  Boldea a invatat "meserie" de la Mircea Toader si tot el l-a bagat in parlament.
  Spunea cineva mai sus ca doar focul va pute vindeca cangrena coruptiei in Romania.
  Dar trebuie o SCANTEIE.

  Raportează
 • postat de alfar Luni, 02 Aprilie 2012 22:38 Link la comentariu
  0
  0

  nu fiti copiii!. boldea a transformat o mare escrocherie si inselaciune publica intr-o negociere nesimtita cu puterea. bine, acum notiunea de putere e ca unui jocker, se joaca numai la cacialma, ca doar cine e pierzatorul? fraierul galatean cu buletin de romania. asta pe plan local. trebuie sa fim bucurosi pentru ca fenomenul este national.

  Raportează
 • postat de hop si eu !!! Luni, 02 Aprilie 2012 22:13 Link la comentariu
  0
  0

  E adevarat ca va simtiti mai usori dupa ce apasati "Trimite"? Sa nu spuneti ca nu e adevarat ca nu v-as putea crede...
  Stiti ce m-a mirat ? Incep sa apara nume si asta e fantastic ! Eu nu sunt prea afectat de huliganii astia. Nu am pierdut nimic! M-am nascut cu doua maini si doua picioare la care le fac permanent inventarul. Observ ca doar pe astea le mai am. Chiar nu stiu la ce mai folosesc, dar uite ca m-au ajutat sa dau aici de voi, cei care cu siguranta nu ati castigat mare lucru alaturi de aceste nume. Spuneam ca m-am mirat la citirea lor, si asta pentru ca s-a dovedit ca am avut dreptate. Nimic nu e vesnic! Dupa ce esti hot, infractor, mincinos, tupeist, arogant, etc., poti sa-ti si pui fata in maini si sa te apuci de scancit (vezi Boldea!) ! Imi doresc ca aceste nume citate si necitate (deocamdata) sa-si dainuiasca zilele intr-un scancet care sa nu fie auzit de nimeni. Sa ramana doar cu doua maini si doua picioare, gandindu-se cum au venit pe lumea asta. Apoi, in mintea lor sa se faca prezenta ideea de "cur gol" asa cum au venit pe lume... Cine se cred oare ? Cine e Marius Necula? Are oare pe constiinta faptul ca in Atlas s-a spanzurat un maistru din cauza lui ? Asta mi-a venit... bagatela. O fi fost el , valul val, dar opreste-te nene ! Ce dracu facea pe la Revolutie de a primit ca recompensa Atlasul ? Stiti ca e fostul I:U:G:C:G al lui Durbaca...Ce morisca diabolica lucra pe vremea aceea de nu se opreste nici acum?!!! Cum de ajunge in ziua de azi printr-o groaza de masinarii obscure si prin galerii urat mirositoare, o "ordonanta" a acestuia, Prefect ?!!! Oare de ce dupa Revolutie aparuse intrebarea: " Ce ai facut in ultimii cinci ani ?" Ce am facut cu aceasta intrebare, va spun eu ...Am facut dupa 22 ( douazeci si doi de ani ! ), Legea Lustratiei ! Bravos Natiune! Halal ! Ce vorbim de Zatun, de Atlas...de contracte in domeniul constructiilor fara sa ai nici o dotare, de firme fara personal cu zeci de milione profit... de falsuri in hotarari judecatoresti, de furturi legale... Offf! Aceasta morisca a simtit-o intr-o forma sau alta fiecare galatean de bun simt...Ce frumos suna: " Voi renunta la actiunile mele de la Atlas, pentru a arata ce OM BUN sunt"...Bai eu sunt tampit ?!!! Cum ai facut nene actiunile astea, cand tu, creeantele Atlasului din Sidex le-ai facut cash pentru Data Consult la poarta Combinatului?! Aaaa! Scuze ! asta a fost in scoala primara. Abia mai tarziu a urmat liceul si, facultatea si...piei Satano, 'jde universitati si masterate... Si inca mai vorbim de Boldea! Imi poate spune cineva ceva ? M-as bucura ...

  Raportează
 • postat de un PD-L ist Luni, 02 Aprilie 2012 17:45 Link la comentariu
  0
  0

  Marius Necula Gerhard - omul bun - senatorul pestilor, trebuie intrebat ce-a facut cu balta Zatun- Maicas de a falimentat-o si sta de 3 ani fara contract de concesiune si se fura tot de acolo. stie omul ca e meserias la furat. Om bun , doar la furat . ce sa mai zic de Atlas.Va rog justitia sa aiba cuvantul si sa puna punct golaniilor PD-L iste.

  Raportează
 • postat de ion Luni, 02 Aprilie 2012 15:34 Link la comentariu
  0
  0

  Stati linistiti ca nu se face nimic. Doar agitatie sa dea bine la gazete. Poate focul sa mai poata curata mafia din galati. Si ar trebui inceput cu procurorii si judecatorii.

  Raportează
 • postat de vivi Luni, 02 Aprilie 2012 10:35 Link la comentariu
  0
  0

  La povestea de la aviasan nici pe departe nu-i terminata, Matei Oprea este fratele fostului decan de la facultatea de drept Dunarea de de Jos = Oprea Raducan = Director de la ORC Galati de pe langa Ministerul Justitiei si care are toata familia bagata pe langa ORC Galati, asa decurg lucrurile in republica galati, iar legatura lui domnu av Boldea cu ei e simpla si se poate verifica pentru cei ce au posibilitatea, dar sa si doreasca .

  Raportează
 • postat de george Duminică, 01 Aprilie 2012 19:26 Link la comentariu
  0
  0

  PRIMARITA din vanatori nu este straina de afacerea aviasanu ,ar trbui sa fie chemata la DNA sa explice de ce n-a platit taxa de timbru in procesul din dosarul 850/233/2008 si a inchis ochii iar la acea vreme era membru PDLSI CA SA-SI STEARGA URMILE S- A FACUT MEMBRU PNL SI A CANDIDAT SI A SI CASTIGAT UN NOU MANDAT. DE ce?poate ne raspunde si noua alegatorilor cineva acum cu ocazia noilor alegeri.

  Raportează
 • postat de Laurett Vineri, 30 Martie 2012 22:28 Link la comentariu
  0
  0

  DNA va rog sa verificati cum FITOPLANT, FITOSERV adica VALENTINA COJOCARU ,MATEI OPREA si partea forte OPREA RADUCAN dom' profesor si director de la REGISTRU COMERTULUI au atata AVERE(OPREA RADUCAN are o vila care se intinde pe 2 strazi ).SC. FITOPLANT SRL a primit returnare de TVA de la FINANTE de miliarde,in anii 2002, toate procesele penale le-a stramutat la Bucuresti unde le-a castigat pe toate.

  Raportează
 • postat de andru Vineri, 30 Martie 2012 22:02 Link la comentariu
  0
  0

  Orice lege logică, antiinfracțională, ar impune următorul scenariu: recuperarea pagubelor produse (furt, cheltuieli de anchetă...; pentru aceasta ar trebui o lege a veniturilor ilicite extinsă la oricare persoană), condamnarea infractorului (prin suspendare, indiferent de mărimea ei; eventual, executarea pedepsei la domiciliu), recuperarea eventualelor diferențe de daune, interzicerea acelor drepturi prin care, direct sau indirect, ar redeveni infractor. Cu ocazia săvârșirii primei infracțiuni, cumularea pedepselor și executarea cu autofinanțare. Se știe ce sume enorme se cheltuie cu un deținut din bugetul statului (al nostru)? Citiți Legea 275/2006, modificată prin Legea 83/2010 și vă umflă râsul de câtă grijă au avut (ș)parlamentarii noștri de viața infractorilor. Mă refer la ceea ce se asigură doar prin banul public.

  Raportează
 • postat de Gohor Vineri, 30 Martie 2012 19:40 Link la comentariu
  0
  0

  Apropo de memoria tribunului: Să sperăm că istoria va avea pentru el o memorie scurtă. Personaj caragialesc pe care l-am avut ca exemplu într-o fabulă intitulată: Dulăul și pâinea albă.

  Raportează
 • postat de eliott ness Vineri, 30 Martie 2012 18:33 Link la comentariu
  0
  0

  daca finalizarea acestor cercetari va determina o reducere cu 50 la suta a parcului de masini de lux ce bintuie prin galati ,avem in sfirsit garamtia ca ceva s a facut.
  acest boUldea este doar un nebun pe tabla de sah.scormoniti si veti ajunge si la rege.cred ca acum interceptarea convorbirilor alesilor si protejatilor ,ar clarifica si mai mult aceasta retea de excroci care salajuieste in galati.
  ancheta va produce in aceasta perioada multe turbulente ,facturile telefonice vor atinge cote miraculoase.
  sunt multi care sub acoperirea unor firme oarecare ,publicitate. transport. gunoaie sau constructii si servicii .invirt averi imense.
  in spate insa sunt adevaratele afaceri .imobiliare ,droguri,licitatii masluite,credite bancare fictive,jocuri de noroc ,,,
  a se supraveghea garsonierele de la A uri . masinile parcate aici.
  discotecile si fauna din spatele acestora
  terenurile fin bariera traian si smirdan al puct fiebinte ,intabulari in fals autorizatii pe barba.
  lasati interlopi kalu bidiga ivan ijdileanu etc acestia oricum sunt nimicuri si se elimina intre ei de ajuns in politica asa cum tare se speria m toader mai ba ,interlopii cu staif sunt chiar alaturi de m toader, urmariti finantarile fictive sau luati in calcul primii 10 de pe listele electorale ale partidelor .veti afla cit valoreaza un post de consilier deputat sau senator.
  abia 25 la suta din actualii politicieni merita sa reprezinte judetul .restul balarii si gunoaie.
  de multe ori am apreciat efortul ofiterilor de politie ,economic sau juridic,care sunt mult peste asa zisi functionari
  superiori de la finante,mascarici prosti in costum si cravata sau judecatorii ghituiti. politia prinde instrumenteaza cauza i justitia scapa.

  Raportează
 • postat de miha Vineri, 30 Martie 2012 16:14 Link la comentariu
  0
  0

  Incredibil, incepe curatenia de primavara. Dar cum se poate asa ceva, Durbaca, Domnul Durbaca este implicat in aceasta afacere murdara, onestul si cinstitul domn Durbaca? OAU...nu-mi vine sa cred...in sfrasit Viata libera scrie un articol interesant si la subiect, Bravo! Da de ce v-a fost frica sa "anchetati" si sa scrieti despre aceste afaceri mizerabile pana acum?????As vrea sa stiu daca se poate, ca doar cetatenii galatiului stiau de mult ca domnii politicien sau nui, gen Durbaca, nu fac afaceri intocmai legale. Eu zic sa mai trageti cu urechea pe la DNA sa ne mai spuneti si noua si puteti sa le sugerati sa mai aprofundeze ancheta ca sunt sigura ca sunt mult mai multi implicati......

  Raportează
 • postat de galati Vineri, 30 Martie 2012 15:08 Link la comentariu
  0
  0

  Ce bine ar fi de s-ar abroga iar pedeapsa capitala!!!

  Raportează
 • postat de B.D. Vineri, 30 Martie 2012 14:39 Link la comentariu
  0
  0

  Nu cred k se va intampla mare lucru.....cu Aviasanu'!
  Asta, din cauza ca seful de acolo ghiciti cu cine e ruda....?!

  Raportează
 • postat de Boldea Presedinte Vineri, 30 Martie 2012 12:13 Link la comentariu
  0
  0

  Boldea Presedinte!

  Raportează
 • postat de Galateanca Vineri, 30 Martie 2012 11:37 Link la comentariu
  0
  0

  Cei din primaria Vinatori nu au nici un amestec??? Poate cercetati si aflam si noi cu cine votam.

  Raportează
 • postat de Galateanca Vineri, 30 Martie 2012 11:35 Link la comentariu
  0
  0

  Cei din primaria Vinatori nu au nici o vina??? Poate se cerceteaza si acum inainte de alegeri aflam si noi cu cine votam.

  Raportează
 • postat de roro Vineri, 30 Martie 2012 11:17 Link la comentariu
  0
  0

  Ma scuzati ca sunt idoata, abia am scapat de la Socola si am aflat ca e liber sa postez si eu mesaje pe aici total in afara subiectului si ma grabesc sa adaug cat mai multe pana nu ma cazeaza iar in vreo camasa alba cu maneci legate la spate.

  Raportează
 • postat de Vali Vineri, 30 Martie 2012 10:25 Link la comentariu
  0
  0

  Au belit-o! Da Doamne sa nu vina iar Rodica Stanoiu la justitie sau Chiuariu ca se duce naibii toata munca de pana acum. Iar daca Ponta o sa desfiinteze DNA-ul asa cum a promis o sa iasa revolutie!

  Raportează
 • postat de galatean Vineri, 30 Martie 2012 10:19 Link la comentariu
  0
  0

  si chebac ar trebui luat la scuturat pe linga boldea,nica,durbaca.poate incepe adevarata curatenie de primavara in galati.CHEBAC si DURBACA=traseisti politici.PDL-ule, nu iuta de ei.

  Raportează
 • postat de Ion Vineri, 30 Martie 2012 10:11 Link la comentariu
  0
  0

  LA PUSCARIE: Mircea Marosy, Eugen Durbacă, Costache Caloenescu Roşca, Mihail Boldea, Nicolae Reti, Matei Oprea, Valentina Cojocaru, Daniel Severin si tot neamul lor!

  Raportează
 • postat de sergiu Vineri, 30 Martie 2012 09:07 Link la comentariu
  0
  0

  Felicitari procurorilor si politistilor care au avut curajul sa redeschida ancheta. Purul adevar este ca Aviasanul este furt pe fata si pentru asta nu trebuie sa vezi decat articolele publice din presa. Bravo presa. Avocatii aidoma lui Boldea, pentru ca mai sunt cativa, trebuie sa raspunda la fel. Lacomia este pacatul lor.

  Raportează
 • postat de flo Vineri, 30 Martie 2012 09:06 Link la comentariu
  0
  0

  Deja ma bufneste rasul cand ma gandesc ce fel or sa inceapa ei sa se ciripeasca unul pe altul!!!!
  DOAMNE AJUTA!
  Daca justitia si procuratura or sa isi faca treaba (oare de ce ma indoiesc) or sa mai intre multi alti ,,cinstiti" la zdup!!

  Raportează
 • postat de flo Vineri, 30 Martie 2012 09:00 Link la comentariu
  0
  0

  Cuuuuum, durbaca!!!!!!!!!!!!!
  Preacinstitul , corectul si onestul (dupa cum spuneau multi postaci pe aici), durbaca!!!! Sa faca el asa ceva!!!
  NU SE POATE!
  El a obtinut terenurile benzinariilor, pe spatii verzi (cum e la iesirea din galati spre tecuci), foarte corect!
  Puschea pe limba mitzo!

  Raportează
 • postat de Oana Vineri, 30 Martie 2012 08:09 Link la comentariu
  0
  0

  Dezbateri, articole, informari. Cool. Comantarii, polemici, discutii. Cool, sunt firesti intr-o societate civilizata. Intrebarea este cati dintre cei numiti mai sus vor fi dusi in fata instantelor si mai aleš cati vor fi condamnati pentru aceste fapte care pe noi, ca simpli cetateni, ne lasa fara cuvinte? Si ce prejudiciu, in sumele vehiculate ( 1 milion Boldea, 24 milioane Aviasan) va fi recuperat? Adica sa stie domnii procurori si judecatori ca asteptam sa finalizeze actul de justitie, si ňu doar sa ne dea unul sau mai multe subiecte de presa in prag de campanie electorala, ca ňu mai punem botul la vrajeala cancanista.

  Raportează
 • postat de eugen Vineri, 30 Martie 2012 07:20 Link la comentariu
  0
  0

  @basil,ai perfecta dreptate si tot respectul ptr demersul la vremea respectiva a impact-ului....eu sunt bucuros ca apar aceste magarii si in VL ziar care are o adresabilitate incomparabil mai mare...asta inseamna ca prin VL sunt supusi oprobiului public intr-un mod rapid si cu eficienta maxima.....

  Raportează
 • postat de Basil Vineri, 30 Martie 2012 03:02 Link la comentariu
  0
  0

  @ EUGEN :impact-est a scris cu multi ani inainte despre ''tunul Aviasan,clanul durbi si trotuarul existentei galatene adica justitia din ORASUL ROSU ''.Sa dam Cezarului ce-i apartine,va rog cu respect deosebit pt. toate publcatiile orasului de la Dunare.

  Raportează
 • postat de nico Vineri, 30 Martie 2012 01:44 Link la comentariu
  0
  0

  maria fabian, oamenii cinstiti din orasul nostru te apreciaza si respecta pentru curajul tau !

  Raportează
 • postat de fan viata libera Vineri, 30 Martie 2012 01:33 Link la comentariu
  0
  0

  Viata Libera MULTUMIM ! GALATIUL MERITA ADEVARUL ! MACAR UNUL PE AN (adevar)

  Raportează
 • postat de eugen Vineri, 30 Martie 2012 01:30 Link la comentariu
  0
  0

  felicitari ! ..in sfarsit incepem sa avem ziar al galatiului...toata lumea stia,vorbea,barfea dar in sfarsit se spun lucrurile pe fata....felicitari in primul rand procurorilor ca nu au abandonat subiectul.....dar si presei care nu baga capul in nisip de teama clanului durbaca....spor la bani avocatilor ca sunt multi si cu parale furate(cei implicati penal in magaria aviasan)...sa nu uitati sa plati impozite si taxe pe banii incasati ca au nevoie colegii vostri mai batrani

  Raportează
 • postat de Radu de Galati Vineri, 30 Martie 2012 00:51 Link la comentariu
  0
  0

  Oare Marius Necula nu poate fi cercetat de DNA ca si Boldea ? Afacerea "Atlas" nu seamana cu afacerea Aviasan si PDL ? Da Guru de Durbaca nu poate fi si el cercetat?
  Daca Durbaca ar fi luat la cercetari cu lupa, Necula si Ciuca, Paslaru si Nica s-ar putea vedea pagube egale cu valoarea podului de peste dunare. Cine da NUP? si de ce?

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.