O nouă campanie, în exclusivitate. "Interviuri de top" cu "Viaţa liberă"

O nouă campanie, în exclusivitate. "Interviuri de top" cu "Viaţa liberă"
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Începând cu ediţia de marţi, 2 aprilie, cotidianul „Viaţa liberă” vă propune o nouă campanie în exclusivitate: „Interviuri de top”. Până la sfârşitul anului, în fiecare marţi, veţi avea ocazia să citiţi câte un amplu interviu cu o personalitate de anvergură naţională sau internaţională. Vom încerca să aducem în faţa dumneavoastră opiniile celor mai cunoscuţi români, din toate domeniile de activitate.

Campania debutează cu primarul Sibiului, Klaus Iohannis, care ne va împărtăşi tuturor din experienţa sa edilitară în fruntea celui mai frumos, mai curat şi mai european oraş al României. Interviul este realizat de Anca Melinte şi va fi, sperăm, un izvor de idei şi pentru cei care conduc Galaţiul. Urmăriţi ziarul de marţi, 2 aprilie! Nu veţi regreta!

Campania va continua, în săptămânile următoare, cu interviuri luate altor  români de marcă, precum avocata Paula Iacob (cunoscută mai ales ca avocata lui Nicu Ceauşescu), Dumitru Prunariu (primul şi singurul cosmonaut român) sau omul politic Mihai Răzvan Ungureanu.

Evident, suntem deschişi şi la opiniile dumneavoastră, ale cititorilor „Vieţii libere”. Dacă vreţi să abordăm un anumit personaj al societăţii româneşti contemporane, nu ezitaţi să ne scrieţi pe adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.. Puteţi chiar să propuneţi întrebări pentru personajul sugerat, iar noi vom face tot posibilul pentru a duce misiunea la bun sfârşit.

Vă mulţumim că ne sunteţi alături!

Citit 1643 ori Ultima modificare Duminică, 31 Martie 2013 17:02

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.