Cum şi unde puteţi face reclamaţii la instituţiile de control din Galaţi în mini-vacanţa de Paşti

Cum şi unde puteţi face reclamaţii la instituţiile de control din Galaţi în mini-vacanţa de Paşti
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Inspectorii de mediu veghează şi de Sărbători

Potrivit prim-comisarului Gărzii de Mediu Galaţi, Marioara Gătej, începând de pe data de 1 Mai şi până pe 6 mai, inclusiv, gălăţenii care vor să sesizeze probleme legate de mediu şi poluări accidentale pot suna la numărul 0756050773. „În această perioadă vom desfăşura şi acţiuni de patrulare, în special în spaţiile de agrement”, a declarat Mărioara Gătej.

Cum sesizăm inspectorii de muncă, între 1 şi 7 mai?

Inspectoratul Teritorial de Muncă (ITM) nu va avea program de lucru cu publicul începând de pe 1 Mai şi până pe 6 mai, inclusiv. Potrivit purtătorului de cuvânt al ITM, Carmen Corodeanu, în cazul în care gălăţenii doresc să facă sesizări, au această posibilitate, folosind următoarele canale: adresă de email (Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.), fax (0236 / 465075) sau căsuţă poştală. Carmen Corodeanu a declarat că vor fi inspectori de serviciu pregătiţi să intervină în cazul în care se vor produce accidente de muncă.

Reclamaţii telefonice la Protecţia Consumatorului

La Comisariatul Regional pentru Protecţia Consumatorului (CRPC) nu se lucrează în perioada 1-6 mai, prima zi de lucru fiind marţi, 7 mai. Cu toate acestea, în perioada Sărbătorilor, cetăţenii nemulţumiţi de calitatea produselor pot suna zilnic la CRPC Galaţi, între orele 10,00-18,00, la telefonul 0236.413.929, pentru a depune reclamaţiile, ne-a anunţat şefa instituţiei, Carmen Tudor.

Citit 1767 ori Ultima modificare Marți, 30 Aprilie 2013 08:09

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.