ALERTĂ MILITARĂ la Galaţi/ Peste 2.000 de SOLDAŢI NATO, la Poligonul Smârdan

ALERTĂ MILITARĂ la Galaţi/ Peste 2.000 de SOLDAŢI NATO, la Poligonul Smârdan
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Ministrul apărării naţionale, Mircea Duşa, a ordonat, marți seara, o alertare a militarilor din Comandamentul Diviziei 2 Infanterie „Getica” din Buzău și a garnizoanelor subordonate din Focşani, Galaţi şi Brăila, relatează evz.ro.

Este vorba de un exerciţiu de verificare a gradului de pregătire şi executare a comenzii şi controlului pentru deplasarea forţelor din garnizoanele de dislocare la pace în poligonul Smârdan, din judeţul Galaţi, la nivelul Comandamentului Diviziei 2 Infanterie „Getica” din Buzău şi al structurilor subordonate din garnizoanele Focşani, Galaţi şi Brăila, transmite Ministerul Apărării Naționale..

Exercițiul militar are ca scop şi evaluarea activităţilor de instruire ale acestor structuri, prevăzute a se desfăşura în cadrul exerciţiului „Wind Spring 15”, precizează evz.ro.

Activitatea de alertare a fost ordonată de către ministrul apărării naţionale, Mircea Duşa, iar verificarea modului de desfăşurare a acesteia a fost efectuată împreună cu şeful Statului Major General, generalul-locotenent Nicolae Ciucă. Evaluarea exerciţiului va avea loc în prezenţa ministrului apărării naţionale, miercuri, 15 aprilie, începând cu ora 08,00, în poligonul Smârdan, din judeţul Galaţi.

Citit 5291 ori Ultima modificare Marți, 14 Aprilie 2015 23:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.