Un gălăţean, implicat într-un grav accident la Brăila (VIDEO)

Un gălăţean, implicat într-un grav accident la Brăila (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Un gălăţean a fost implicat într-un grav accident de circulaţie care s-a petrecut ieri seară, pe DN 2B, la ieşirea din localitatea Oprişeneşti către municipiul Brăila.

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române a anunţat că accidentul, în care au fost implicate trei autoturisme - printre care şi o maşină a firmei Tancrad - s-a produs, cel mai probabil, din cauza unei depăşiri neregulamentare, amplificată şi de neadaptarea vitezei la condiţiile meteo şi de drum, partea carosabilă fiind umedă.

Potrivit reporterilor Observator Antena1, gălăţeanul ar fi scăpat maşina de sub control şi a acroşat autoturismul de teren şi apoi încă o maşină. Maşina de teren s-a rostogolit de mai multe ori pe şosea, apoi a aterizat în şanţ, la aproape 200 de metri de locul impactului. Cei doi bărbaţi din acest autoturism au rămas inconştienţi până ce echipele de salvare i-au trezit. Şi pasagerii celei de-a treia maşini au văzut moartea cu ochii. 

În total, şase oameni au fost răniţi în urma accidentului. În ciuda eforturilor depuse de medici pentru a-l resuscita, fratele celui care a provocat accidentul a decedat. 

 

Citit 5484 ori Ultima modificare Duminică, 06 Martie 2016 17:23

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.