DNA strânge probe pentru malul furat al Dunării

DNA strânge probe pentru malul furat al Dunării
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

În urmă cu trei săptămâni, deputatul PD-L de Galaţi Mihail Boldea a sesizat Direcţia Naţională Anticorupţie Bucureşti în legătură cu trecerea a 34,2 hectare de pădure de pe malul Dunării în proprietate privată.

Avocatul Boldea a reacţionat astfel considerând că relatările din „Viaţa liberă” sunt motive suficiente pentru ca procurorii anticorupţie să investigheze dacă trecerea în proprietatea Elizei C. Alessiu a celor 34,2 de hectare de pădure aflate pe malul Dunării între Zona Liberă Galaţi şi Lacul Zătun a fost realizată cu respectarea legii.

“Toate informaţiile conduc spre concluzia că gălăţenilor li s-a luat în mod ilegal dreptul de a se bucura de malul Dunării, ca rezultat al săvârşirii unor acte de corupţie ce au consecinţe deosebit de grave. Este foarte important ca DNA să facă lumină în acest caz care îi preocupă pe cetăţenii Galaţiului de mult timp”, declara la acel moment Mihai Blodea.

L-am întrebat miercuri ce mai ştie despre sesizarea sa şi ne-a răspuns că nu are date. „Cererea a primit număr de dosar penal şi este în lucru. E în faza în care se strâng documentele de la toate instituţiile abilitate pentru a se vedea cum s-a realizat această fraudă”, ne-a declarat deputatul. Să sperăm că dosarul nu va sta la DNA cât stau cele de prin tribunale, după cum domnul avocat ştie prea bine.

Citit 1083 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.