DOREL a lovit şi la Potcoava. PANĂ DE CURENT de peste două ore

DOREL a lovit şi la Potcoava. PANĂ DE CURENT de peste două ore
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

O pană de curent a lăsat miercuri, 24 august, fără energie electrică, timp de două ore şi jumătate, o bună parte din zona Potcoava de Aur - Piaţa Centrală.

Avaria s-a produs în cursul dimineţii şi, până la remedierea ei, au rămas fără curent câteva mii de gălăţeni de la blocurile şi casele din zonă, plus o mulţime de magazine şi puncte de lucru ale mai multor firme.

„Am centrală termică şi, din cauza opririi curentului, mi-a fost imposibil să mă spăl înainte de a pleca la lucru. Mai mult, nici măcar o cafea nu am putut să-mi fac, pentru că aragazul e tot electric. Am plecat la serviciu pe la ora 12,00 şi curentul încă nu revenise", ne-a spus o cititoare.

Conform informaţiilor furnizate de Electrica SDEE Galaţi, avaria fost remediată la ora 12,30 şi a fost cauzată de un "Dorel" de la o firmă de construcţii, care a tăiat un cablu de medie tensiune.

Cităm din răspunsul primit de la Biroul de presă al Electrica SDEE: "Întreruperile de distribuţie a energiei electrice înregistrate miercuri, 24 august, în zona Potcoava de Aur - Piaţa Centrală, au fost cauzate de o avarie la reţeaua de medie tensiune aparţinând Electrica SDEE Galaţi, avarie provocată de secţionarea unui cablu de către o firmă de construcţii care efectuează lucrări în zonă. Incidentul a fost înregistrat la ora 9,55, iar la ora 12,30 echipele Sucursalei de Distribuţie a Energiei Electrice Galaţi, cu eforturi susţinute, au remediat integral avaria. Electrica SDEE Galaţi mulţumeşte pentru înţelegere tuturor consumatorilor afectaţi".

În țara lui DOREL. 400 de studenţi, FĂRĂ APĂ CALDĂ de luni întregi - CLICK AICI PENTRU DETALII

Citit 6049 ori Ultima modificare Miercuri, 24 August 2016 18:39

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.