UPDATE: Iată CÂTE zone au fost afectate de pana de curent de vineri seara. Răspuns de la ELECTRICA
Foto: Foto Monica Zanet

UPDATE: Iată CÂTE zone au fost afectate de pana de curent de vineri seara. Răspuns de la ELECTRICA
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

UPDATE, luni, 26 septembrie: Pana de curent înregistrată vineri seara, 23 septembrie, în Galaţi a lăsat în beznă mai multe zone din estul oraşului şi a fost remediată după 42 de minute.

La solicitarea „Vieţii libere”, Sucursala de Distribuţie Electrica Galaţi ne-a dat mai multe amănunte: „Vă informăm că întreruperile de distribuţie a energiei electrice, înregistrate vineri, 23 septembrie 2016, în zona Strada Gării - Port, au fost cauzate de o avarie la reţeaua de înaltă şi medie tensiune aparţinând Electrica SDEE Galaţi, în Staţia Laminoru 110/20 kV. Au fost afectaţi locuitori din zonele: Gării, Parfumul Teilor, Port, Centru, Valea Oraşului. Incidentul a fost înregistrat la ora 21,24, iar la ora 22,06 echipele Sucursalei de Distribuţie a Energiei Electrice Galaţi au remediat integral avaria”, se precizează în răspunsul trimis de Electrica SDEE Galaţi pe adresa redacţiei noastre.

„Ne cerem scuze pentru disconfortul creat şi îi asigurăm pe toţi utilizatorii reţelei de distribuţie că echipele Electrica remediază toate avariile în cel mai scurt timp posibil”, se mai spune într-un comunicat care ar fi fost mult mai bine să fi fost trimis din proprie iniţiativă de distribuitorul de energie electrică gălăţean. (Cristinel Luca)


UPDATE, ora 22,09: ÎNTUNERIC BEZNĂ, vineri seara, în mai multe cartiere din Galaţi (VIDEO)

Potrivit primelor informații obținute de reporterul Cristinel Luca, a fost reluat curentul electric, după circa 40 de minute. Vom reveni cu amănunte.


În acest moment, mai multe zone din diferite cartiere ale Galaţiului sunt în beznă. Deocamdată, avem informaţii că ar fi vorba despre zona Gării, zona Parfumul Teilor (foto), o parte a străzii Nicolae Bălcescu, părţi din zona Centrală şi cartierul Port.

Potrivit sesizărilor, făcute pe Facebook, a cititorilor ”Vieții libere”, alte zone afectate sunt în Micro 19 (capăt troleu), mai multe zone din Micro 20, Micro 38, în zona Grădinii Publice, Valea Orașului.

Vom reveni cu amănunte, imediat ce vom afla mai multe.

Imagini video din zona Parfumul Teilor:

După ce ”Viaţa liberă” a scris, ELECTRICA Galaţi s-a mişcat! - CLICK AICI PENTRU DETALII

Citit 10103 ori Ultima modificare Luni, 26 Septembrie 2016 16:54

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.