LIGA STUDENȚILOR din Galaţi, în căutare de boboci. IATĂ când au loc PRESELECȚIILE pentru BALUL BOBOCILOR

LIGA STUDENȚILOR din Galaţi, în căutare de boboci. IATĂ când au loc PRESELECȚIILE pentru BALUL BOBOCILOR
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Tradiţionalul eveniment Balul Bobocilor, organizat de Liga Studenţilor din Galaţi (LSG), este pe cale să înceapă. Concursul este adresat studenţilor din anul I care doresc să-şi facă cât mai mulţi prieteni, să se integreze mai uşor la facultate, dar şi să se distreze pe cinste.

Pentru a putea trăi aventura propusă de LSG trebuie să participaţi la preselecţiile ce vor avea loc astăzi, 25 octombrie (pentru fete), şi mâine, 26 octombrie (pentru băieţi). În ambele cazuri, prezenţa se face la Facultatea de Inginerie, Corp D, Sala D03, la ora 17.00.

Balul organizat la Galaţi este cunoscut drept cel mai inedit din ţară, fiind unic prin faptul că, timp de şase săptămâni, bobocii vor trece prin probe de foc, vor pleca în deplasări, vor învăţa coregrafii, iar în seara balului vor participa la un show de excepţie. Timp de două săptămâni, tinerii studenţi vor face cunoştinţă între ei, iar în celelalte patru săptămâni vor îmbina munca cu petrecerea.

Pentru a profita de toate acestea, Georgiana Doraşcu, preşedintele LSG, îi îndeamnă pe toţi cei interesaţi să fie prezenţi, astăzi şi mâine, în număr cât mai mare, pentru a învăţa să se dezvolte ca o echipă.

În acest an, Balul Bobocilor a ajuns la ediţia  a XXI-a.

Citit 1394 ori Ultima modificare Luni, 24 Octombrie 2016 18:56

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.