Autobuzele lui Moş Crăciun circulă doar pe 23 decembrie

Autobuzele lui Moş Crăciun circulă doar pe 23 decembrie
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Două autobuze ornate cu leduri şi simboluri demne de sărbătoare, pline cu reni şi crăciuniţe, vor colinda oraşul pe 23 decembrie, între orele 10,30 - 19,00, pe traseul 102. "Autobuzul lui Moş Craciun", de această dată în dublu exemplar, este evenimentul organizat pentru a cincea oară de Asociaţia Centrul de Iniţiativă Comunitară Galaţi (CIC).

Potrivit comunicatului de presă remis redacţiei, copiii sunt aşteptaţi de Moş Crăciun şi de ajutoarele sale să spună poezii, colinde şi să sune din clopoţei alături de voluntari. Iar părinţii sunt invitaţi să doneze jucării - de preferat noi, cu ambalaj - pentru a organiza concursuri pentru cei mici. Moş Crăciun a pregătit câte un mic dar dulce pentru fiecare copil care va participa la plimbarea magică. Organizatorii precizează că autobuzul nu va opri obligatoriu în toate staţiile de pe traseu şi va avea o frecvenţă de 1,5 ore.

Pentru a cunoaşte parcursul Autobuzului în timpul evenimentului este recomandată consultarea paginii de Facebook a CIC https://www.facebook.com/CentruldeInitiativaComunitara/, http://www.initiativacomunitara.ro/ ).

Citit 2452 ori Ultima modificare Miercuri, 21 Decembrie 2016 22:59

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.