Antonia Elena Popa şi-a primit diploma de CETĂȚEAN MODEL

Antonia Elena Popa şi-a primit diploma de CETĂȚEAN MODEL

Foto ”Viața liberă”, Marius Prisacariu
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)
1 comentariu


Campioana concursului de fotografii „Cine deszăpezeşte mai cu spor”, organizat de ziarul „Viaţa liberă”, Antonia Elena Popa, a venit astăzi, 17 ianuarie, la ziar, împreună cu bunica ei, Rodica Ilie, a pentru a-şi primi diploma de „Cetăţean model”. Titlul onorific a fost, totodată, şi un dar de ziua ei onomastică - astăzi a fost Sfantul Antonie cel Mare - dar şi un cadou pentru joi, 19 ianuarie, când va împlini patru ani.

Bunica, o cititoare fidelă a ziarului nostru de 25 de ani, ne-a mărturisit că Antonia este „minunea” din viaţa ei şi a familiei.

Antonia ne-a spus că învaţă de la vârsta de doi ani şi opt luni la Grădiniţa Nr. 14, din cadrul Şcolii Nr. 22, şi cel mai mult îi place să deseneze. Şi, desigur, să fie gospodină! De pildă să-şi ajute bunica la curăţenie, la făcut cozonaci şi, de ce nu, la deszăpezire, aşa cum s-a întâmplat pe 7 ianuarie. Ce-i drept, atunci când mama şi bunica ei au ieşit să dea zăpada de pe treptele blocului, Antonia ar fi vrut să ia lopata, dar cum nu era decât una, s-a mulţumit cu mătura!

O felicităm pe prima noastră campioană, îi dorim să crească veselă şi sănătoasă şi să le umple tuturor viaţa de bucurii.

VEZI cine a participat la concurs - CLICK AICI

Citit 3971 ori Ultima modificare Marți, 17 Ianuarie 2017 18:53

1 comentariu

 • postat de Jan Țâmpău Miercuri, 18 Ianuarie 2017 08:44 86.34.187.*** Link la comentariu
  0
  2

  Felicitări Antonia ! se vede ce educație primești de la părinți și de la Mamaie...
  Vă pupă Jan... !

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.