STAȚII de autobuz din Galați lăsate în soare

STAȚII de autobuz din Galați lăsate în soare
Evaluaţi acest articol
(11 voturi)

"Viaţa liberă" continuă seria articolelor despre staţiile de autobuz din Galaţi. De această dată ne-am oprit asupra staţiilor Centru, Agenţia CFR şi Potcoava de Aur pentru a vedea cum se prezintă lucrurile acolo. Aşa cum ne-am obişnuit deja, probleme abundă şi în aceste cazuri. Doar o singură staţie din cele trei are refugiu pentru ca cei ce aşteaptă autobuzul să se adăpostească de ploaie sau de soarele arzător. În rest, singura opţiune rămân magazinele sau blocurile din apropiere care ţin loc de refugiu. Despre hărţi cu traseele mijloacelor de transport în comun nici nu poate fi vorba. De asemenea, nici intervalul orar nu este afişat aşa încât nu ştii cât ai de aşteptat în staţie, decât dacă ai norocul să ai o tonetă de bilete în preajmă care ar trebui să furnizeze astfel de informaţii.

Spre exemplu, în staţia de la Agenţia CFR nu există decât o singură bancă şi niciun refugiu deşi, de cele mai multe ori, zona e foarte populată. Aceeaşi poveste şi în Centru, una dintre cele mai aglomerate staţii din oraş. În schimb, refugiul de la Potcova de Aur, cândva îngrijit şi aspectuos, zace acum plin de graffiti şi cu bucăţi lipsă, fiindcă panourile publicitare ataşate acestuia au dispărut demult.

Pentru sesizări cu privire la situaţia staţiilor de autobuz vă aşteptăm mesajele pe adresa: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Citit 3647 ori Ultima modificare Marți, 06 Iunie 2017 11:59

5 comentarii

 • postat de Silviu
  Marți, 06 Iunie 2017 18:46
  Cum toti care conduc Galatiul au masina personala prea putin ii intereseaza de omul de rand care sta si astepta autobusul, tramvaiul iar la caldurile de afara nici doi bani nu dau. Sa fim sinceri , oare chiar nu stiu ca unii se prajesc iar altii nu au unde pot lua loc. Poate, poate daca insistati cu cate un articol saptamana de saptamana in ziar vor face ceva.
  0
  8
  Raportează
 • postat de pietonul
  Marți, 06 Iunie 2017 18:26
  Mergeti si pe Siderurgistilor la statia din zona farmaciei Bayer si vedeti cum, pe langa lipsa adapostului, trotuarul statiei e folosit in mod frecvent ca parcare pentru smecherii din zona si ca sa urci in autobuz trebuie sa faci flalom printre masinile ce blocheaza trotuarul.
  0
  6
  Raportează
 • postat de Maxim I
  Marți, 06 Iunie 2017 17:53
  Sa zicem ca inteleg ca nu se pot monta refugii noi, dar cum se justifica pierderea celor vechi?

  Ma refer la cele dinainte de '89, pe locul lor s-au construit magazine (pe domeniul public!!! ) ce trebuie daramate urgent. Vorbesc despre statiile : Palatul telefoanelor, statia CEC (mutata ca deranja persoane importante), Tiglina 1, Tiglina 3, Mazepa (care avea refugiu in dreptul PC si s-a mutat statia ca deranja, acum pasagerii asteapta adapostiti sub copaci) etc

  Oamenii de rand au ajuns sa astepte autobuzele in noroi, cum sunt statiile de la Posta tiglina 1 sau la umbra stalpilor ... dar peste 4 ani vor vota aceleasi partide .
  0
  2
  Raportează
 • postat de george
  Marți, 06 Iunie 2017 15:41
  Am o intrebare (retorica) , cu ce se ocupa reprezentantii USR, PMP, PNL in acest oras?
  Avem o majoritate nemultumita condusa (talharita) de o minoritate multumita.
  Crede cineva ca or sa vina altii sa ne rezolve problemele? Sa ne uitam in curtea noastra, nu mai visati la "investitori strategici".
  Buna locatia noii primarii, sper ca primarul sa-si aleaga un birou cu fereastra la strada, sa auda ce ii vor striga cetatenii.
  1
  4
  Raportează
 • postat de Ady
  Marți, 06 Iunie 2017 14:53
  La o ministatie montata ,care e pentru 6-7 persoane , se poate adauga deasupra si un bazin cu apa sa poata galateanul sa faca si un dus cu apa calda ? Pentru calatori ar fi benefic . Si cei normali cu igiena la punct dar si cei certati cu apa si sapunul ,sa nu zic de un perspirant sau un minim parfum,spray.
  1
  10
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.