STAȚII de autobuz din Galați lăsate în soare

STAȚII de autobuz din Galați lăsate în soare
Evaluaţi acest articol
(11 voturi)

"Viaţa liberă" continuă seria articolelor despre staţiile de autobuz din Galaţi. De această dată ne-am oprit asupra staţiilor Centru, Agenţia CFR şi Potcoava de Aur pentru a vedea cum se prezintă lucrurile acolo. Aşa cum ne-am obişnuit deja, probleme abundă şi în aceste cazuri. Doar o singură staţie din cele trei are refugiu pentru ca cei ce aşteaptă autobuzul să se adăpostească de ploaie sau de soarele arzător. În rest, singura opţiune rămân magazinele sau blocurile din apropiere care ţin loc de refugiu. Despre hărţi cu traseele mijloacelor de transport în comun nici nu poate fi vorba. De asemenea, nici intervalul orar nu este afişat aşa încât nu ştii cât ai de aşteptat în staţie, decât dacă ai norocul să ai o tonetă de bilete în preajmă care ar trebui să furnizeze astfel de informaţii.

Spre exemplu, în staţia de la Agenţia CFR nu există decât o singură bancă şi niciun refugiu deşi, de cele mai multe ori, zona e foarte populată. Aceeaşi poveste şi în Centru, una dintre cele mai aglomerate staţii din oraş. În schimb, refugiul de la Potcova de Aur, cândva îngrijit şi aspectuos, zace acum plin de graffiti şi cu bucăţi lipsă, fiindcă panourile publicitare ataşate acestuia au dispărut demult.

Pentru sesizări cu privire la situaţia staţiilor de autobuz vă aşteptăm mesajele pe adresa: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Citit 3959 ori Ultima modificare Marți, 06 Iunie 2017 11:59

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.