Şefii numiţi politic, în concediu fără plată!

Şefii numiţi politic, în concediu fără plată!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* În locul „acarului Păun”, adică al bugetarilor, Ciucă propune ca şefii numiţi politic să strângă cureaua în concediu fără plată!

Deputatul PC Bogdan Ciucă (foto) va propune Guvernului o alternativă la cele zece zile de concediu fără plată pe care ar fi siliţi să le execute toţi bugetarii.

Ciucă a pornit în demersul său de la premisa încetăţenită pe parcursul atâtor runde de alegeri că toţi şefii numiţi politic în fruntea instituţiilor publice sunt implicaţi în campanie. Practic, ei se ocupă doar de propagandă, dar sunt plătiţi ca şi cum ar fi la serviciu.

„Toţi cei care deţin funcţii politice sau au fost numiţi politic în funcţiile de conducere să plece în concediu fără plată pe timpul campaniei electorale pentru alegerile prezidenţiale. Oricum în loc să fie la serviciu ar fi fost în campanie. Să nu beneficieze de indemnizaţii, diurne, sporuri pe toată luna. Această măsură să fie valabilă şi pentru parlamentari”.

„Cu excepţia celor a căror prezenţă e vitală, restul numiţilor politic să plece în concediu fără plată timp de o lună. Nu e normal ca toate măsurile să se răsfrângă doar asupra celor de jos, să plătească numai acarul Păun”, a declarat Bogdan Ciucă.

Citit 880 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.