Evaluaţi acest articol
(28 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

La doar 17 ani, frumoasă de pică, îmbrăcată în port tradițional, roşu cu fir auriu, Narcisa Stănescu părea coborâtă direct din filmul „Şatra” pe scena X Factor, şi a dovedit cu prisosinţă că are „baro talentu”, adică mare talent.

Narcisa a venit la concurs din şatra de căldărari din comuna Lieşti, judeţul Galaţi, încurajată tocmai de tatăl ei, dar şi de soţ. Pentru că da, de opt luni, Narcisa a devenit soţia celui căruia i-a fost promisă încă de la vârsta de şase ani. „Aşa cere tradiţia la noi”, a mărturisit Narcisa precizând că, între ea şi soţul ei s-a înfiripat dragostea. La nunta ca în povești Narcisa a purtat o rochie cu trenă lungă de câțiva metri și nu a avut voie să o dea jos timp de trei zile și trei nopți, cât a durat petrecerea: ”A fost de vis, am avut rochie frumoasă, de prințesă. La noi nunțile durează două zile și a treia zi se face un grătar și trebuie să țin rochia de mireasă trei zile și trei nopți. Am purtat rochia, bijuteriile, coroana și cocul exact așa cum erau. Doar machiajul am avut voie să mi-l refac”, a povestit încântată Narcisa. În noaptea nunții i-a făcut soțului său un cadou deosebit – a interpretat pentru el melodia ”Je t`aime”. Momentul a fost cu atât mai special cu cât fata spune că, de obicei, evită să cânte când sunt alte persoane în jurul ei. ”Muzica este o parte din mine care acum vrea să se arate”, a mărturisit Narcisa.

”Mai multe emoţii am decât am avut la nunta mea! Nu știu dacă va fi sau nu un punct de reper faptul că sunt de etnie romă, eu așa mă prezint în fața lor și așa voi fi mereu, nu mă voi schimba pentru nimic în lume!”, a spus sigură pe ea Narcisa Stănescu, înainte de a urca pe scenă.

Pariul cu Carla’s Dreams

Vrăjiţi de apariţia ei inedită şi de frumuseţea şi de ochii ei verzi, Delia, Carla’s Dreams, Horia Brenciu şi Ştefan Bănică Jr. au avut parte de o revelaţie când Narcisa a început să cânte acompaniată doar ritmul susţinut cu un pahar, piesa "When I’m Gone" a Annei Kendrick. Iar ropotele de aplauze ale publicului nu au întârziat.

„Ce dulce o cântat acuma!”, a fost prima reacţie a lui Carla’s în timpul interpretării.
„Doamne, ce frumuseţe! Narcisa Sălbatică! Eşti spectacol! Foarte tare şi complicată alegerea muzicală! E rar ce ai tu! Eu nu am mai văzut aşa apariţie! Cred că m-ai fermecat", i-a mărturisit Delia, oferindu-i un „Da”.
„Narcisa, ai un Da de la mine”, a spus Horia Brenciu.
Tot un „Da” i-a oferit şi Carla’s, dar la pachet cu un pariu pe… dulceaţa din vocea ei. „Dulceaţă în voce o să mai ai este o lună? Punem pariu?”. Narcisa a acceptat provocarea. Miza? O înregistrare gratuită, într-un studio profesionist, contra unui element din veşmântul ei tradiţional.

„Mă uit la tine şi zici că eşti din filme! Apariţia este extraordinară, mi-ai luat ochii! Bollywood star! Îşi dau un Nu să te ambiţionez, să lucrezi un pic cu vocea, că e păcat!”, a fost decizia lui Bănică Jr.
„Nu m-a deranjat că a spus Nu, a făcut-o spre binele meu! Ca să pot să învăţ, să fiu perseverentă ca să ajung unde trebuie”, a mărturisit tânăra.
Narcisa Stănescu s-a calificat în etapa următoare şi este mai hotărâtă ca niciodată să câştige pariul cu Carla’s Dreams.

Sursa foto: Antena 1

Citit 105748 ori Ultima modificare Duminică, 17 Septembrie 2017 15:06

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.