"Viaţa liberă" caută reporteri!

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Îţi pasă de problemele oraşului tău? Vrei să schimbi ceva în societate? Dacă răspunsul este da, atunci poate că eşti interesat de o carieră în jurnalism! Noi îţi oferim şansa să-ţi testezi şi să-ţi dezvolţi abilităţile lucrând într-o echipă profesionistă şi neimplicată politic.

Dacă ai încredere în talentul tău, te aşteptăm la sediul nostru (strada Domnească nr. 68) cu CV-ul şi cu două articole/eseuri (de cel mult 3.000 de semne fiecare) despre cele mai arzătoare probleme ale Galaţiului.

Documentele se pot depune personal la secretariatul aflat la parterul clădirii, dar se pot trimite şi prin e-mail, la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.. Termenul limită pentru înscriere este 15 august 2012, ora 18,00. Ulterior, candidaţii care vor dovedi dinamism şi talent vor fi programaţi pentru interviu.

Condiţiile minime pentru calificarea la interviu sunt: studii superioare (Jurnalism sau Litere), cunoaşterea limbii române, lipsa antecedentelor penale. Nu se solicită experienţă în domeniul presei.

Relaţii suplimentare se pot obţine la telefonul 0236/460.620.

Citit 6737 ori Ultima modificare Miercuri, 01 August 2012 15:41

Mai multe din această categorie: