Fără certificat verde la instanțele de judecată

Fără certificat verde la instanțele de judecată
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Certificatul care să ateste vaccinarea anti-covid, trecerea prin boală sau dovada unui test negativ, condiții obligatorii pentru acces în majoritatea spațiilor destinate publicului începând cu 25 octombrie 2021, nu le sunt necesare celor care au treabă la instanțele de judecată. Potrivit unui anunț al Curții de Apel Galați, regula va cunoaște în cazul instanțelor o excepție deoarece autoritățile competente au hotărât că prevederile legale recent adoptate nu se aplică, pentru a asigura, fără discriminare, accesul la Justiție al tuturor cetățenilor. Drept urmare, accesul în sedii al justițiabililor, avocaților, consilierilor juridici, experților, al publicului și al angajaților se va face, ca și până acum, pe baza verificării temperaturii corporale. Sunt aplicabile în continuare toate prevederile Ordinului nr. 16/13.05.2020 al Președintelui Curții de Apel Galați, cu modificările și completările ulterioare, cu privire la măsurile ce trebuie respectate în vederea limitării efectelor pandemiei în incinta instituției. 

Citit 1890 ori Ultima modificare Miercuri, 27 Octombrie 2021 18:06

2 comentarii

 • postat de Iancu Jianul
  Marți, 26 Octombrie 2021 10:42
  5.13.200.***
  Mafia asta trebuie sa traiasca nu? Ca si notarii si alte... categorii... Daca sunt cati-va covidieni.. e bun! Oricum justitia romaneasca este oarba... dar VEDE cand ai bani si influenta! ;) C'asa e'n tenis vorba marelui Maestru!
  5
  7
  Raportează
 • postat de Maria
  Marți, 26 Octombrie 2021 08:44
  80.32.118.***
  E clar, asta-i stat in stat. Pentru unii e alba iar pentru altii, neagra. Nu inteleg de ce nu ne separam de Bucuresti si ne facem noi propriile legi.
  Accesul pe baza temperaturii corporale s-a dovedit ca e apa de ploaie, adica poti fi infectat dar fara sa faci febra. Chiar noi am avut la munca persoane care au avut o temperatura normala si nici macar nu stiau ca sunt infectati.
  1
  10
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.