Trei traficanţi de droguri, prinşi în Galaţi cu un kilogram de cocaină

Trei traficanţi de droguri, prinşi în Galaţi cu un kilogram de cocaină
Evaluaţi acest articol
(15 voturi)

Trei bărbaţi au fost reţinuţi, vineri seara, în judeţul Galaţi, după ce au fost prinşi în flagrant delict cu aproximativ un kilogram de cocaină, drog pe care încercau să îl vândă, pentru suma de 57.000 de euro.

Potrivit Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) Vrancea, cei trei au fost reţinuţi pentru 24 de ore, fiind cercetaţi pentru trafic de droguri de mare risc, în formă continuată. "Din cercetările efectuate, a reieşit faptul că, în perioada februarie - martie 2024, unul dintre inculpaţi a procurat, deţinut şi vândut prin intermediul celorlalţi inculpaţi droguri de mare risc (cocaină) către consumatori de pe raza judeţelor Bacău şi Galaţi", au declarat procurorii DIICOT.

În dosar au fost puse în aplicare şase mandate de percheziţie domiciliară, fiind identificate şi ridicate cantităţi importante de materiale pentru fabricarea ilegală de ţigarete (23 de saci), mai multe cutii cu tuburi, baxuri cu pachete goale, folii de staniol şi alte accesorii, o maşină electrică pentru confecţionat ţigarete, precum şi alte mijloace de probă. A fost sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Vrancea, cu propunerea de arestare preventivă a inculpaţilor pentru 30 de zile.

Citit 2716 ori Ultima modificare Duminică, 17 Martie 2024 23:09

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.