Daniel Dediu se plânge de măsurile luate în penitenciar împotriva sa

Daniel Dediu se plânge de măsurile luate în penitenciar împotriva sa
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Printre deţinuţii care au venit la Judecătorie ca să reclame măsurile luate împotriva lor se numără şi Daniel Lili Dediu, fiul afaceristului gălăţean Lili Dediu. El are o condamnare de patru ani şi jumătate pentru complicitate la tentativă de omor, rămasă definitivă pe 12 februarie, prin decizia Înaltei Curţi.
De curând, Daniel Dediu a făcut la Judecătorie o contestaţie împotriva unei măsuri dispuse chiar de magistratul care este delegat la Penitenciar. Instanţa a desfiinţat doar o parte din decizia judecătorului, cea legată de confecţionarea şi deţinerea unor obiecte şi decizii, iar în rest Dediu trebuie să se conformeze sancţiunii primite.
Reamintim că, acum cinci ani, procurorii i-au reţinut pe Dediu, Dănuţ Maricel Mustaţă şi Grigore Nicolae Dănilă, după un scandal la Constanţa, care s-a lăsat cu împuşcarea afaceristului Liviu Bamburic. Acesta a supravieţuit atacului. Mustaţă a primit zece ani de puşcărie, Dănilă, nouă ani, iar Dediu, patru ani şi jumătate, după ce a beneficiat de o reducere, graţie unor denunţuri pe care le-ar fi făcut.

Citit 8302 ori Ultima modificare Luni, 27 Mai 2013 18:42

6 comentarii

 • postat de Grigore
  Miercuri, 20 Noiembrie 2013 12:18
  5.13.137.***
  A beneficiat de reducere nu ca sa inteles cu mustata danut sau cum lo chema . A beneficiat pt ca la dat in primire pe grafian ca la omorat pe chiaburu . Cum sa te intelegi cu camaradul tau de fapta sa il babi pe el mai tare si tu sa iesi usor . Un sifon ordinar numai baiat nu e . O femeie in haine de barbat .
  0
  0
  Raportează
 • postat de unul care stie marfa
  Luni, 28 Octombrie 2013 08:54
  5.13.192.***
  Acesti cocalari, gen cel din imagine, pot fi lasati liberi daca doresc intr-o mina de uraniu sa aduca venit statului daca nu le place viata din parnaie,de ce sa lucreze oameni cu familie si copii sa ramana fara tata! Asa ca, sa se mai gandeasca inainte de a veni cu pretentii de la INCHISOARE !
  0
  1
  Raportează
 • postat de Opinia publicå!
  Miercuri, 29 Mai 2013 08:33
  El a luat 4,6 ani din 9 pentru cå a colaborat si a recunoscut cä Mustata Danut a ìmpuscat victima,iar lui Mustata din 9 i-au dat 10,6 ani. A fost o ìntelegere ìntre ei. Stim din surse oficiale. E cu blaturi omul.
  0
  1
  Raportează
 • postat de ceausescu
  Miercuri, 29 Mai 2013 08:01
  eu unul la-s lua pe dediu si pe altii ca el care mananca degeaba sa ma ajute sa construim un canal mai mare ca cel dunare -marea neagra, sau sa care bordurile de pe strada brailei
  0
  1
  Raportează
 • postat de Pt. seful sefilor MAKO
  Marți, 28 Mai 2013 19:14
  Sunt mirat de cata (cita) inteligenta si sclipire da dovada domnul Mako, un mare pamfletar. As vrea sa aflu ce scoala a facut (am curiozitatea asta pentru ca nu vreau sa imi dau copii acolo). Se vede in comentariul lui o frustrare inca din copilarie, cred ca a fost ademenit cu bombonele de cineva. Sfatul meu este sa isi caute un loc de munca si sa isi intemeieze o familie, sa nu mai stea in fata blocului si sa joace la pariuri sportive, asta ca sa nu mai scrie ca o "cirpa"!

  "Cainele moare de drum lung si prostul de grija altuia."
  Hai sifon!
  1
  0
  Raportează
 • postat de MAKO
  Marți, 28 Mai 2013 12:20
  Adica sifonul vrea sa beneficieze de conditii mai bune.Sifoanele nu merita nici macar un scuipat pentru ca depui un efort sa il scuipi.Merita doar sa il injosesti sa il tratezi ca pe o cirpa pentru ca o cirpa este din moment ce a sifonat.
  0
  1
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.