Mihail Boldea face un pas înapoi în războiul cu DIICOT

Mihail Boldea face un pas înapoi în războiul cu DIICOT
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Fostul deputat Mihail Boldea a chemat două instituţii în judecată pentru acelaşi motiv, pentru ca în final să renunţe la cel puţin o acţiune. Cea cu Ministerul de Externe a fost prezentată pe larg de "Viaţa liberă". Acţiunea de la Tribunal s-a înregistrat în februarie şi a avut un prim şi ultim termen pe 28 mai, când Boldea a renunţat la judecată. Este vorba despre cererea sa de restituire a rucsacului în care şi-a lăsat un laptop, o tabletă, 5.000 de euro, carduri bancare şi documente de identificare. Boldea a susţinut în acţiunile lui că, în martie 2012, a uitat rucsacul la Consulatul României din Kenya.

De curând, la Tribunalul Galaţi, a mai avut un dosar în care solicita acelaşi lucru, de data asta celor de la Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT), Serviciul Teritorial Galaţi. A renunţat însă la judecată pe motiv că, în luna aprilie, cei de la DIICOT i-au predat bunurile.

Cel mai probabil, pe 17 iunie, când va trebui să fie prezent la Curtea de Apel în procesul cu Ministerul Afacerilor de Externe, Mihail Boldea va renunţa şi la acest dosar.

Citit 1544 ori Ultima modificare Luni, 10 Iunie 2013 16:40

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.