Ministerul Muncii a atacat suspendarea concedierii fostului şef al ITM Galaţi

Ministerul Muncii a atacat suspendarea concedierii fostului şef al ITM Galaţi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Ministerul Muncii a făcut recurs în cazul admiterii cererii de suspendare a Ordinului prin care a fost destituit Ionel Petrea din funcţia de şef al Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM). Reamintim că, pe 2 iulie, Petrea a câştigat o primă bătălie cu ministerul, pe care l-a dat în judecată cerând suspendarea ordinului, anularea acestuia, reîncadrarea în muncă şi despăgubiri materiale şi morale pentru prejudiciul cauzat prin concedierea sa. Deocamdată, Petrea a câştigat suspendarea ordinului, ceea ce-l aduce în situaţia de a-şi relua funcţia deţinută la ITM. Această decizie este acum atacată la Curtea de Apel. La Tribunal au rămas să se judece anularea ordinului, revenirea pe funcţie şi despăgubirile

Citit 2025 ori Ultima modificare Marți, 30 Iulie 2013 17:41

3 comentarii

 • postat de Daniela
  Joi, 01 August 2013 09:30
  79.150.182.***
  Domnule Petrea.... mai lasa loc si la altii. Te cunosc de pe vremea U.T.C./ ului cind veneam de la scoala si ne puneau sa falsificam cereri ca sa spunem ca esti cel mai bun si ca te vrem din nou REALES presedinte UTC. Si dupa revolutie.... ce ai facut.... la cite societati erai angajat.... Nu e timpul pierdut ca sa te retragi... sunt destui care STIU destule. Asa ca..... iesi la pensie ... sunt sigura ca o sa ai o pensie frumusica.
  0
  0
  Raportează
 • postat de ioio
  Joi, 01 August 2013 00:44
  86.124.202.***
  Sa lucrezi jurist la stat e .... Spui unui iluminat director (adus de partid pentru munca depusa in campanie si nu pentru cunostinte) ca nu e corect ceva si primesti raspunsul CLAR/ "si ce ? Sa ne dea in judecata" Ajungi in proces, pierzi in prima faza , faci raport , arati ca e corecta solutia, ca nu se justifica taxe noi si timp pierdut in cale de atac si primesti invariabil acelasi raspuns "fa cale de atac sa se vada ca am facut tot ce trebuie" Si dupa ce pierzi ore prin justitie vii la birou si te asteapta un teanc de acte de aviza pentru ca regula este "daca seneaza juristul e OK'. Si uite asa cei care iti pun teancul pleaca la 4 si tu pleci la 7 pentru ca e bun sau rau tu trebuie sa verifici. Apoi vine Directorul, vede semnatura ta si semneaza fara grija.
  Acolo unde ar trebui sa te consulte nu o face si da dosarul unui avocat "competent" pe un onorariu fabulos (ca doar se face jumi juma cu seful) si apoi dosarelul se pierde cu brio (ca avocatul nu prea stie cum e in administratie si are o lene sa citeasca zilnic acte normative (ca aici ministerele produc zilnic sa ceva) iar directorul ascunde ca de fapt procesul e pierdut de avocat si arata acuzator spre jurist . vedeti ce s-a intamplat cu procesele pierdute de primarie, cj etc
  0
  0
  Raportează
 • postat de Ana List
  Miercuri, 31 Iulie 2013 23:34
  89.137.139.***
  Păi, ce să facă şi Ministerul Muncii?! Nici un proces pierdut fără recurs! În ţara asta, singurii care au rămas să muncească "pe brânci" sunt cei care lucrează în justiţie. Dovadă despre modul în care sunt respectate legile şi drepturile omului.
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.