S-au deschis înregistrările pentru festivalul Bucharest Technology Week

S-au deschis înregistrările pentru festivalul Bucharest Technology Week
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Pentru al treilea an consecutiv, timp de o săptămână, Capitala se transformă într-un hub al tehnologiei de ultimă generație prin festivalul Bucharest Technology Week, potrivit site-ului techcafe.ro. Ediția a treia se va desfășura între 14-20 mai, în două locații principale ultracentrale, Athénée Palace Hilton și Piața Universității, precum și în alte zeci de spații ale partenerilor, și va conecta profesioniști și consumatori cu cele mai recente inovații tehnologice.

Punct de referință pe harta tehnologiei, #btechweek reunește peste 1.400 de lideri din mediul de business, vizionari și inovatori, aproximativ 18.000 de fani și peste 65 de evenimente partenere menite să mobilizeze întreaga comunitate și să construiască cea mai puternică rețea de evenimente tech din Capitală.

Bucharest Technology Week revine cu cele trei componente de bază: cinci Summituri Premium de Business (la Athénée Palace Hilton, între 15-18 mai), expoziția din outdoor (18-20 mai, deschisă publicului curios să testeze tehnologii high end) și evenimente partenere (organizate pe parcursul întregii săptămâni, în diferite locații din București, pentru public din toate segmentele de vârstă, profil etc.).

Accesul la evenimentele din cadrul Bucharest Technology Week se face prin înregistrarea online, pe techweek.ro. Tot pe site-ul oficial al festivalului, s-au pus în vânzare biletele pentru cele cinci Business Summituri. Până în 3 aprilie, biletele sunt în perioada Early Bid, care oferă o reducere de 80 euro față de prețul final.

CLICK AICI pentru mai multe detalii

Citit 3636 ori Ultima modificare Marți, 13 Martie 2018 16:33

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.