O nouă aplicaţie dedicată muzicii clasice

O nouă aplicaţie dedicată muzicii clasice
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Apple Music Classical este programată să fie lansată pe 28 martie, dar precomanda este posibilă încă de pe acum. Este vorba despre o aplicaţie nouă, concepută special pentru muzica clasică, care le permite utilizatorilor să caute rapid şi uşor orice înregistrare din cel mai mare catalog de muzică clasică disponibil în lume.

Utilizatorul va putea asculta piesele la cea mai înaltă calitate audio disponibilă şi va putea experimenta multe compoziţii într-un mod complet nou, datorită sunetului despre care Apple spune că va fi „învăluitor”, scrie Mediafax.

Experienţa va fi completă pentru iubitorii de muzică clasică, cu sute de liste de redare, mii de albume exclusive, biografii detaliate ale compozitorilor, ghiduri aprofundate pentru multe lucrări fundamentale, navigare intuitivă şi multe altele.

Apple Music Classical va oferi, de asemenea, ilustraţii noi şi exclusive, inclusiv o serie unică de portrete digitale de înaltă rezoluţie ale multora dintre cei mai mari compozitori. Un detaliu interesant este acela că se lucrează la această aplicaţie încă de prin 2021, atunci când Apple a achiziţionat serviciul de streaming Primephonic, ce oferea doar muzică clasică. Primephonic a fost închis, dar gigantul din Cupertino a promis o nouă experienţă dedicată pentru fanii acestui gen de muzică. Apple Music Classical poate fi achiziţionată gratuit pentru abonaţii Apple Music cu abonament individual, student, family sau Apple One, dar nu şi pentru planul tarifar Voice de 5 dolari, potrivit mobilissimo.ro.

Citit 1134 ori Ultima modificare Sâmbătă, 18 Martie 2023 00:05

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.