România este membră în elita gastronomiei

România este membră în elita gastronomiei

Escoffier
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Fii primul care postează comentarii!

România a fost acceptată ca ţară membră în cadrul Congresului anual al Escoffier Internaţional, cea mai puternică organizaţie gastronomică din lume. În cadrul şedinţei Consiliului Magistral, Secretarul General Bernard Jaunet, împreună cu Preşedintele Internaţional, Jean-Pierre Biffi, au învestit următorul Consiliu Director: Radu Zărnescu, în calitate de Preşedinte al Escoffier România, Iulia Drăguţ, în calitate de Secretar General şi Ovidiu Cheabac, în calitate de Trezorier.

Discuţiile privitoare la admiterea României în această organizaţie internaţională au debutat în noiembrie 2017, în cadrul Summitului Mondial al Bucătarilor de la Monte Carlo, cu ocazia dezbaterilor dintre Euro-Toques şi Disciples of Escoffier privind viitoarele proiecte comune care vor fi implementate în ţara noastră împreună cu maeştrii francezi.

Citit 770 ori Ultima modificare Vineri, 11 Mai 2018 14:32

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.