România este membră în elita gastronomiei

România este membră în elita gastronomiei

Escoffier
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Fii primul care postează comentarii!

România a fost acceptată ca ţară membră în cadrul Congresului anual al Escoffier Internaţional, cea mai puternică organizaţie gastronomică din lume. În cadrul şedinţei Consiliului Magistral, Secretarul General Bernard Jaunet, împreună cu Preşedintele Internaţional, Jean-Pierre Biffi, au învestit următorul Consiliu Director: Radu Zărnescu, în calitate de Preşedinte al Escoffier România, Iulia Drăguţ, în calitate de Secretar General şi Ovidiu Cheabac, în calitate de Trezorier.

Discuţiile privitoare la admiterea României în această organizaţie internaţională au debutat în noiembrie 2017, în cadrul Summitului Mondial al Bucătarilor de la Monte Carlo, cu ocazia dezbaterilor dintre Euro-Toques şi Disciples of Escoffier privind viitoarele proiecte comune care vor fi implementate în ţara noastră împreună cu maeştrii francezi.

Citit 678 ori Ultima modificare Vineri, 11 Mai 2018 14:32

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro