”Angels”, trupa gălăţeano-brăileană, în echipa lui Horia Brenciu la X Factor. VIDEO

”Angels”, trupa gălăţeano-brăileană, în echipa lui Horia Brenciu la X Factor. VIDEO
Tinere şi extrem de talentate
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Când a ales să formeze trupa „Angels” din două gălăţence şi-o brăileancă - Diana Zaharia (15 ani), Bianca Tilici (18 ani) şi Cristina Antonescu (17 ani) – Horia Brenciu, antrenorul grupurilor la X Factor, s-a gândit la celebra „Destiny's Child”. „Trei fete au şansa să facă ceva atipic faţă de ceea ce s-a obişnuit telespectatorul!”, a explicat Brenciu. Iar aşteptările i-au fost răsplătite din plin vineri seara, la „X Factor”.

Cele trei tinere talentate pe care Horia Brenciu le-a reunit într-o trupă au participat separat la audiţiile concursului Antenei 1 şi fiecare dintre ele a dovedit cu prisosinţă că merită să meargă mai departe, obţinând câte patru „Da”-uri. Provocarea de a cânta într-o trupă a fost nouă pentru fiecare dintre ele, dar rezultatul a fost fantastic. O interpretare plină de energie a piesei Christinei Aguilera - "Show Me How You Burlesque".

„Invitată specială la X Factor: Cristina Aguilera!”, a salutat Brenciu prestaţia lor artistică. Şi laudele au curs.

„Bravo, măi fetelor! Extrem de plăcută surpriza! Sincer, nu mă aşteptam la o energie vocală atât de bună! Nu mă aşteptam la o piesă atât de bine aleasă pentru acest grup format în câteva săptămâni! Fresh, acesta este cuvântul! Chiar mi-a plăcut!”, le-a spus Ştefan Bănică.

Carla’s Dreams a ţinut să afle vârstele fetelor, iar Delia le-a felicitat şi ea şi le-a asigurat că merită un loc în echipa lui Brenciu. Iar acesta a fost de acord: „Fetelor, sunteţi bulversante prin talentul vostru! N-o mai lungesc, aveţi un scaun”, a spus Horia Brenciu.

Pentru a ajunge în Galele Live ale "X Factor", trupa Angels va trebui să învingă, vinerea viitoare, în duel, trupa italiană „Diamonds”. Le ţinem pumnii strânşi!

Citit 2800 ori Ultima modificare Luni, 26 Noiembrie 2018 17:18

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.