Cum să arăţi senzaţional de Revelion

Cum să arăţi senzaţional de Revelion
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

În noaptea dintre ani trebuie, mai mult ca oricând, să arăţi senzaţional. Pentru un plus de inspiraţie în alegerea coafurii şi a machiajului care îţi vor desăvârşi ţinuta de Revelion, îţi oferim sfaturile a doi specialişti de marcă: stilista Mihaela Neculai şi make-up artist Tina Chivu.

Primul sfat: nu opta între o coafură „uau!” şi un machiaj „super”, alege-le pe amândouă pentru că altfel frumuseţea îţi va fi ştirbită şi nu vei avea impactul pe care ţi-l doreşti.

Nu eşti naşa Reta!

Stilista Mihaela Neculai le-a atras atenţia doamnelor şi domnişoarelor că Revelionul nu e nuntă, ca atare nu trebuie să-ţi facă coc de naşă mare sau de domnişoară de onoare.

„De Revelion nu merg coafuri elegante, ca la nuntă, ci coafuri de cocktail, o combinaţie între casual şi elegant. Doamnele care vor avea ţinute clasice pot alege o pieptănătură pe păr drept, dar părul să fie prins parţial: o şuviţă sau jumătate din păr”.

„Buclele, dar unele naturale nu foarte finisate, pot fi o opţiune bună. Pentru nonconformiste, recomand o coafură nu foarte finisată şi foarte definită, o combinaţie de onduleuri şi păr drept sau păr ondulat cu împletituri”.

„Există foarte multe tipuri de împletituri care pot să completeze o coafură. Se poartă coamele înalte, iar părţile laterale pot fi împletite. Se pot amesteca păr drept, împletitură şi ondulat pentru a da un aspect natural”.

„Cine se pricepe poate să-şi facă o codiţă spic, din care să ciupească fire pentru a da aspect de coamă coafurii. Va fi scutită de mers la coafor, va fi elegantă şi în tendinţe. La părul scurt se pretează combinaţia liniştit-obraznic, tunsoare grafică şi o formă ondulată sau mai ciufulită”, ne-a explicat stilista Mihaela Neculai.

Dacă ai plănuit să-ţi vopseşti părul, optează pentru tendinţele anului 2010. Potrivit Mihaelei Neculai se poartă blondurile de toate nuanţele: albe, argintii, violete, bejurile cu reflexe mai reci, amestecurile de maron – culoare rece pentru o sclipire mai interesantă, dar şi negrul cu nuanţe de violet şi albăstrui.

Machiaj glamour sau dada-doll

Make-up artist Tina Chivu le sugerează adeptelor machiajului clasic să-şi aplice pe pleoape un pic de bej sidefat pentru a da luminozitate privirii.

„Pentru un machiaj spectaculos, glamour, ideal pentru club, este obligatoriu foarte mult sclipici umed aplicat pe baza umedă. Pleoapa trebuie încărcată de sclipici şi chiar şi pe buze îţi poţi aplica sclipici, după ruj”.

“În tendinţe sunt fardurile gri, nuanţa antracit, blash-ul piersică şi buzele roz bombon de păpuşă sau dada-doll. Pentru intensitate, poţi pulveriza pe aplicatorul fardului puţină apă termală. Trecerea de la o nuanţă la alta va fi spectaculoasă”.

„Un efect deosebit poţi obţine combinând un roze, sau piersică, bej pe toată pleoapa, iar pe arcade şi în interiorul pleoapei puţin sidef pentru luminozitate”.

„Machiajul anului 2010 scoate în evidenţă şi  buzele şi ochii. Revin la modă verdele de toate nuanţele, movul, rozul bombon”, ne-a explicat Tina Chivu.

Şi un sfat de la noi. Dacă nu sunteţi o maestră a mânuirii pensulei şi ondulatorului, apelaţi la specialişti.

Citit 1255 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.