Mâinile ”vorbesc” despre infidelitatea partenerului

Mâinile ”vorbesc” despre infidelitatea partenerului
Foto: pexels.com | TranStudios
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Îţi doreşti o relaţie serioasă cu bărbatul de care te simţi atrasă şi crezi că ai şanse mari să îţi împlineşti visul? Priveşte-i cu atenţie gesturile, urmăreşte-l când îşi explică ideile folosindu-şi mâinile şi vei descoperi un detaliu interesant, scrie clicksanatate.ro.

Dacă nu eşti într-o relaţie, însă pentru viitor te încântă ideea de familie, citeşte ce au descoperit cercetătorii care au studiat tema infidelităţii. De asemenea, persoanele aflate în relaţii de lungă durată, trebuie să ştie că ipotezele oamenilor de ştiinţă au şi dovezi demne de luat în considerare. Aşa că uită-te la mâinile lui! Cercetătorii spun că, observându-i degetele, poţi avea un indiciu dacă partenerul te va înşela în viitor sau nu. Rezultatul cercetătorii a fost publicat pe Happify şi citat de thesun.ie. Astfel, lungimea degetului inelar al bărbatului este un indicator pentru comportamentul partenerului. Mai precis, după inelar poţi şti dacă bărbatul te poate însela sau rezonează cu fidelitatea.

Cum descoperi rapid ce risc ai de a fi înşelată

Dacă degetul inelar al bărbatului de care eşti atrasă este mai mic decât arătătorul lui, să ştii că te poate înşela în viitor! Dacă inelarul şi arătătorul sunt egale, sunt şanse mai mari să îţi fie fidel. Simplu! Mai mult, cercetătorii de la universităţile Oxford şi Northumbria au descoperit că şi persoanele care au degetul inelar mai lung au niveluri mai mari de testosteron, ceea ce înseamnă că şi acestea sunt mai predispuse la înşelat.

Lungimea degetului inelar nu e un indiciu suficient care să îţi spună dacă partenerul te va înşela. Potrivit unei înregistrări publicate de AsapSCIENCE, înşelatul este asociat cu gena care codifică receptorii de dopamină. Dopamina e o substanţă din creier care dă starea de plăcere sau de euforie când facem lucruri pe placul nostru, cum ar fi sexul sau mâncarea bună.

Citit 1767 ori Ultima modificare Sâmbătă, 29 August 2020 22:22

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.