Bianca Drăguşanu, cucerită de un gălăţean

Bianca Drăguşanu, cucerită de un gălăţean
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Bianca Drăguşanu ar putea renunţa la statului de burlăciţă sexy şi rea pentru gălăţeanul Alin Cosma, scafandrul în vârstă de 25 de ani. Dacă Bianca îşi va oferi inima fermecătorului june vom afla joia viitoare, în emisiunea „Burlăciţa”, de pe Antena 1. Cert este că joi seara, în semifinala emisiunii, tânărul Alin a fost unul dintre cei doi aleşi ai vedetei roşcate pentru a intra în marea finală a emisiunii concurs.

„Alin este la fel de impunător ca la început, are o atitudine foarte masculină şi îşi impune punctul de vedere cu succes în faţa mea”, i-a spus Bianca lui Cătălin Botezatu. Diva a mărturisit şi de ce l-a ales pe Alin pentru a mai petrece o săptămână în Ibiza: „Eu consider că mai are să-mi ofere momente minunate şi vreau să petrec un timp alături de el”.

Dacă restul concurenţilor eliminaţi au spus că nu mai suportă fiţele şi mofturile frumoasei asistente tv, ei bine, gălăţeanul nu este deloc deranjat de capriciile Biancăi.

„Sper să mai am parte de lucruri frumoase cum am avut şi până acum; totul este o distracţie maximă. Îmi pare bine că am ajuns aici, nu regret nimic!”, a mărturisit Alin, în faţa camerelor.

Aşa cum am mai spus-o, chipeş, atletic şi îndrăzneţ, Alin Cosma şi-a făcut sute de admiratoare care suspină după el pe Facebook, bloguri şi site-uri. Şi dacă Bianca nu-i va oferi pe tavă sărutul şi inima ei, va avea de unde alege…

Citit 1266 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.