EStrada Studio, dans spectaculos la „Românii au talent”. Dovada că arta învinge pandemia. VIDEO

EStrada Studio, dans spectaculos la „Românii au talent”. Dovada că arta învinge pandemia. VIDEO
Evaluaţi acest articol
(14 voturi)

Explozie de energie într-un spectaculos dans, dar mai ales mesajul încrezător că "Arta învinge pandemia", asta au adus, luni seara, pe scena "Românii au talent" cele 27 de gălăţence din EStrada Studio.

Elevele artistei Andreea Ignat şi ale surorii sale, Analisa Gabriela, au vârste cuprinse între 14 şi 18 ani şi au pregătit acest moment artistic în doar trei săptămâni. Asta a însemnat zeci de ore petrecute sub mască în sala de antrenament, dar şi numeroase momente în care au trecut de la agonie la extaz. Dar totul a meritat din plin, după cum au apreciat membrii juriului "Românii au talent".

"În România, arta învinge pandemia! Interesant! Sper ca voi să fi dat semnalul salvării nu numai a României, ci a omenirii de această pacoste", a spus Florin Călinescu, impresionat de mesajul profund al gălăţencelor.

"Mi se pare impresionant faptul că cineva a reuşit să mai adune atât de multe fete într-un grup de dans. E mare lucru în ziua de astăzi", a spus Andi Moisescu, cel care le-a oferit primul "Da". Au urmat un alt "Da" din partea Andrei, încă unul de la Alexandra Dinu şi cel de-al patrulea din partea lui Florin Călinescu.

Calificarea în etapa următoare a competiţiei "Românii au talent" a adus euforie pe scenă şi în public, dar un strop de dezamăgire în backstage, acolo unde, în vremuri normale, Pavel Bartoş şi Smiley s-ar fi bucurat de tradiţionala îmbrăţişare cu talentatele fete, răsplătite cu patru "Da"-uri. "Nu ne mai putem strânge în braţe. Nici măcar nu mai trec pe-aicea!", a protestat actorul, în vreme ce, la masa juriului, Andi se amuza: "Vai ce s-ar fi aruncat el precum ursul între mioare!". "Erau şi foarte drăguţe", a pus sare pe rană Alexandra Dinu.

Îmbrăţişarea rămâne pentru etapa viitoare. Unde suntem sigure că Andreea și Analisa, care instruiesc aproape 300 de copii, vor pregăti o coregrafie pe cinste, marca EStrada Studio!

Citit 3526 ori Ultima modificare Miercuri, 10 Martie 2021 19:37

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.