Oana Zăvoranu, adevăratul motiv al divorțului de Pepe. Dezvăluire-șoc, la 11 ani de la despărțire

Oana Zăvoranu, adevăratul motiv al divorțului de Pepe. Dezvăluire-șoc, la 11 ani de la despărțire
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Oana Zăvoranu a dat cărțile pe față! Invitată în cadrul unui podcast, "Querida" a vorbit deschis despre divorțul de Pepe și a explicat de ce s-a ajuns la despărțire. La 11 ani de la divorţ, Oana a recunoscut că nu-l mai iubea pe "latino lover".

Cândva, formau unul dintre cele mai nebune cupluri din showbiz, însă iubirea lor s-a terminat repede. Oana Zăvoranu și Pepe au divorțat în urmă cu 11 ani, însă nu a fost deloc vorba despre o despărțire amiabilă, ci de una scandaloasă, în urma căreia cei doi și-au adus acuzații care mai de care mai grave. Acum, la 11 ani de la divorț, invitată în cadrul unui podcast, "Querida" a făcut dezvăluiri despre adevăratul motiv pentru care ea și Pepe și-au spus adio.

În primul rând, Oana a precizat că nu Pepe a divorțat de ea, ci ea de el, înainte ca acesta să o prindă cu Tudy. Mai mult, vedeta a ținut să precizeze că nu-l mai iubea pe artist și că a divorțat deoarece nu a mai vrut ca latino loverul să o ierte. Cu toate că a recunoscut că s-au iubit și că au avut o relație frumoasă, Oana a declarat că, pe parcurs, sentimentele s-au diminuat și că în ultimele luni înainte de divorț lipsea foarte mult de acasă.

”Divorțează Oana Zăvoranu de Pepe. Eu am divorțat de el înainte lui, dar el nu știe. Nu sunt nebună. El a divorțat pentru că eu nu am mai vrut ca el să mă ierte. N-am să neg niciodată că ne-am iubit și că a fost o relație foarte frumoasă. Nu a divorțat Pepe de Oana, a divorțat Oana de Pepe. Nu era rănit. Un om rănit se ascunde, nu era rănit. Eu nu l-am mai iubit pe Pepe. Eu nu m-am căsătorit din ambiție cu altcineva. Am stat câțiva ani de zile până când l-am găsit pe al meu pe care îl iubesc pe bune.”, a declarat Oana Zăvoranu, în cadrul unui podcast.

"Nu suporta ca eu să mă pup în telenovele"

"Querida" a scos la iveală și decizii pe care le-a luat, constrânsă fiind de artist. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Oana Zăvoranu a avut roluri celebre în telenovelele românești "Numai iubirea" și "Păcatul Evei", însă, dintr-o dată, bruneta a dispărut de pe micile ecrane. Motivul ar fi faptul că lui Pepe nu-i convenea ca acesta să se sărute pe micile ecrane și ar fi pus-o să aleagă între el și cariera de actriță.

”El nu suporta ca eu să mă pup. Eram actriță, m-a pus în niște situații foarte delicate față de producători, care îmi ziceau că sunt rol prinicipal și că nu puteau să stingă lumină. Și el avea videoclipurile lui, în care se îmbulina cu alea. Se pupa și el cu altele, dar eu nu i-am zis să doarmă pe balcon. M-a pus să aleg între el și carieră și l-am ales pe el, constrânsă. Nu a fost bine. Am pierdut niște trenuri importante. Eu nu i-am zis lui să renunțe la cântat", a mai spus focoasa brunetă.

Citit 1606 ori Ultima modificare Duminică, 06 Iunie 2021 01:11

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.