Ruby, mesaj tăios contra filtrelor de înfrumusețare

Ruby, mesaj tăios contra filtrelor de înfrumusețare
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Nu mai este un secret că toată lumea folosește în ziua de astăzi filtre de înfrumusețare pe rețelele de socializare, atât femeile, cât şi bărbaţii. Ei bine, însă, în timp ce unele vedete aleg unul natural care să nu producă multe schimbări din fizionomie, altele sunt total alte persoane, ceea ce Ruby a observat. Iată ce mesaj dur le-a transmis artista despre acest lucru!

Ruby nu s-a mai sfiit astăzi și și-a spus adevărata părere despre filtrele de înfrumusețare de pe Instagram, astfel că a avut o reacție destul de urâtă în privința mai multor vedete.

O încercare cu reacţie neaşteptată

Recent, Ruby a împărtășit cu fanii ei de pe Instagram cum i-ar sta cu un filtru de înfrumusețare, asta deoarece ea nu este adepta acestor lucruri și de cele mai multe ori se afișează pe rețelele de socializare naturală, fără strop de machiaj.

Ei bine, însă, atunci când s-a văzut și a observat transformarea spectaculoasă, artista a avut o reacție neașteptată, moment în care le-a transmis un mesaj destul de dur divelor care, deși au numeroase operații estetice, încă se ascund în spatele unui filtru de înfrumusețare care te face ca o păpușă.

"Doamne! De aia nu înțeleg filtrele astea, că arăt așa și de fapt nu arăt așa. Nu vă mai mințiți cu fețele astea, pentru că după aia nu o să vă mai placă de voi, adică îmi place așa mult de mine așa și după nu o să mai îmi placă de mine normal. Deci eu am pus filtrul ăla din greșeală, Doamne. Nu vă mai prostiți, iubiți-vă așa cum sunteți voi! Sincer, eu nu aș putea să stau cu filtre, nu aș mai putea să mă iubesc naturală", le-a transmis Ruby celor care folosesc filtrele de înfrumuseţare în mediul online.

Cum arată Ruby complet naturală

Ce-i drept, nu este deloc de mirare că Ruby obișnuiește să se arate întotdeauna în fața comunității sale din mediul online fără machiaj și filtre de înfrumusețare, asta deoarece se bucură de un ten perfect și lipsit de probleme.

Fanii i-au dat perfectă dreptate în momentul în care aceasta le-a transmis fetelor și tuturor divelor din showbizul românesc care folosesc filtre de înfrumusețare, argumentând că pozele de pe Instagram sunt deseori opusul realității, ceea ce nu este deloc plăcut.

Citit 838 ori Ultima modificare Marți, 22 Februarie 2022 15:00

Mai multe din această categorie:

1 comentariu

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.