Votaţi „Sore şi Graţiano”, în finala „Dancing on Ice” de sâmbătă seara!

Votaţi „Sore şi Graţiano”, în finala „Dancing on Ice” de sâmbătă seara!
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Sore şi gălăţeanul Graţiano Dinu vor lupta sâmbătă seară, în direct la Antena 1, de la ora 20,00, pentru premiul de 50.000 de euro și titlul de câștigători ai primului sezon "Dancing on Ice - Vis în doi". Visul lor este ca premiul să fie investit în patinajul artistic gălăţean de performanţă, care continuă să existe datorită antrenoarei Aida-Ramona Dinu, mama lui Graţiano. Pentru că telespectatorii vor decide învingătorul, puteţi ajuta ca visul lor să devină realitate votându-i printr-un SMS la 1272 sau în aplicația Antena 1 - aplicatie.a1.

"Imposibilul devine posibil şi finala show-ului este chiar sâmbăta aceasta. Graţiano Dinu şi cu mine pregătim nişte momente magice. Abia aştept să le vedeţi şi avem nevoie de toată susţinerea voastră ca să îi îndeplinim visul nobil, anume investiţia în viitorul celor cinci mici patinatoare din Galaţi, antrenate de mama lui", mărturiseşte Sore, într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Potrivit Antenei 1, cele trei echipe finaliste ale primului sezon "Dancing on Ice - Vis în doi", Sore și Grațiano, Oase și Andreea, Jean Gavril și Ana, vor susține, live, ultimele dansuri pe gheața emisiunii. Tema principală a serii va fi musicaluri celebre jucate pe Broadway. Interzisa povestea de dragoste dintre Romeo și Julieta va fi interpretată de perechea formată din Sore și Grațiano. Tot sâmbătă, vom avea ocazia să revedem cele mai bune dansuri executate de finaliști pe parcursul celor opt săptămâni de competiție. Cel de-al treilea dans, și ultimul pe care Sore și Grațiano, Oase și Andreea și Jean Gavril și Ana îl vor susține în cadrul emisiunii, le va da posibilitatea echipelor să creeze un moment demn de marea finală având o coloană sonoră comună, melodia lui Pink - "What About Us"”. Telespectatorii vor decide cine pleacă acasă cu premiul de 50.000 de euro și titlul de câștigător al competiției gheții.

Pentru că telespectatorii vor decide învingătorul, puteţi ajuta ca visul lui Sore şi Graţiano să devină realitate, votându-i printr-un SMS la 1272 sau în aplicația Antena 1 - aplicatie.a1.

"Suntem pregătiţi pentru ceea ce urmează, bucurându-ne astfel de clipele minunate. Mulţumim tuturor pentru faptul că sunteţi trup şi suflet alături de noi la fiecare dans, pentru că ne susţineţi şi aveţi încredere în noi, în tot ceea ce facem!", mărturiseşte Graţiano Dinu.

Citit 1607 ori Ultima modificare Duminică, 24 Aprilie 2022 02:30

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.