Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu, iubire la intensitate maximă

Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu, iubire la intensitate maximă
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Cătălin Scărlătescu și iubita sa, gălăţeanca Doina Teodoru, par să se înțeleagă de minune. Cei doi îndrăgostiți se distrează împreună pe cunoscuta piesă "Vara nu dorm" și se bucură clipă de clipă unul de celălalt.

Cine ar fi crezut că chef Cătălin Scărlătescu, burlac convins, vânat de multe femei, va ajunge să vorbească despre căsătorie și să fie atât de "topit" în brațele unei femei? Cea care i-a pus capac este superba gălățeancă Doina Teodoru (32 de ani), fostă câștigătoare a show-ului "iUmor", sezonul 3. După aventura trăită împreună, la filmările "America Express", cei doi par și mai îndrăgostiți și afișează asta și pe rețelele sociale.

Săruturi și îmbrățișări pătimașe

Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu apar într-un filmuleț la care efectiv te uiți pe repeat. Cei doi dansează "ca nebunii" pe melodia "Eu vara nu dorm", a lui Connect-R, se îmbrățișează și se sărută. Și nu sunt în vreo discotecă, ci pe stradă, în văzut lumii, cel mai probabil în fața unei terase, de unde se auzea muzica. Doina e îmbrăcată în blugi și cu un pulover cu dungi, iar iubitul ei poartă pantaloni roșii și pantofi sport verzi. Toată lumea e a lor și emană o fericire molipsitoare.

De puțin timp, Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu s-au întors dintr-o vacanță petrecută mai mult pe barcă, în Hydra, Grecia. Juratul de la "Chefi la cuțite" a pus și el imagini pe Instagram, în care apare alături de iubita lui, care arată senzațional în costum de baie și fără strop de machiaj. "Picnicul ideal: mare sărată, apă plată, brânză și ce o mai da Dumnezeu", scrie chef Cătălin, lângă poza în care ia cina, pe malul apei, cu iubita lui.

Ce spune Scărlătescu despre căsătorie

Întrebat ce o să facă atunci când va veni momentul cu inelul, adică logodna, chef Cătălin Scărlătescu (49 de ani) a spus că mizează pe spontaneitate. "La bijuterii nu mă pricep, dar îmi vin idei pe parcurs. Încă nu (n.r. - referitor la nuntă). La lucrurile astea nu poți să te gândești. Ce faci, îți pui ceasul să sune la data de, la ora de? Când vine momentul, sunt spontan. Sinceritatea contează cel mai mult. Dacă ești sincer, ai orice. Dacă există respect, e și mai bine. Dacă ești sincer și ai respectul ăla normal în tine, nu mai ai nevoie de nimic. Dragostea te lovește!", a declarat Cătălin Scărlătescu, într-un interviu pentru Antena Stars.

Citit 2185 ori Ultima modificare Joi, 13 Octombrie 2022 12:21

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.