Anamaria Prodan vrea să candideze la președinția României

Anamaria Prodan vrea să candideze la președinția României
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Anamaria Prodan a decis să intre în politică în urmă cu doar câteva săptămâni, făcând parte din partidul Alianța pentru Patrie. Impresara a dezvăluit că vrea să candideze la președinția țării, dar nu ar refuza nici un post de primăriță. 

Anamaria Prodan este recunoscută drept vedetă în țara noastră, chiar și cei care nu o plac știind multe despre ea. Pe plan profesional, impresara bifează reușită după reușită, debutând chiar de ceva vreme, cu succes, în lumea criptomonedelor. De asemenea, fosta parteneră a lui Laurențiu Reghecampf a decis să intre și în politică, mai exact în partidul Alianța pentru Patrie (APP), partidul fondat de Codrin Ștefănescu. Într-un interviu recent, Anamaria Prodan a vorbit despre cariera sa, dar a mai precizat și faptul că nu ar spune nu unui post de primăriță. Totodată, este decisă să candideze la președinția României. Iată declarațiile făcute de aceasta.

Anamaria Prodan are planuri mari

Impresara a anunțat, în urmă cu doar câteva săptămâni, că intră în politică. Fiica regretatei interprete de muzică populară Ionela Prodan a postat o scrisoare-manifest pe contul ei de Instagram, în care explică ce planuri are în continuare. Vedeta a transmis că e pregătită să lupte pentru drepturile femeilor, pentru a schimba modul în care sunt ele privite în societate. Totodată, se pare că aceasta are gânduri serioase de viitor și vrea să schimbe ceva în țară. „Am schimbat la nivel național și am completat fiecare organizație din fiecare județ. Am ieșit la luptă clar, în urma lucrurilor care s-au întâmplat în familia mea și în urma propriilor mele experiențe. Sunt mai determinată ca niciodată, alături de Alianța pentru Patrie, să schimbăm tot ce înseamnă legi”, a declarat Anamaria Prodan pentru Click!. Astfel, în cadrul unei conferințe, Anamaria Prodan a mai mărturisit că s-a gândit chiar să candideze la președinție. „Codrin Ștefănescu, președintele APP, care a condus țara și a numit și schimbat guverne, vocea noastră cea mai puternică, nu va candida niciodată, nicăieri. A avut posibilitatea să se numească în orice funcție, dar niciodată nu a acceptat. Iar eu, dacă partidul consideră că sunt o voce bună și pot face niște lucruri, da, voi candida! Dacă mă întrebați acum unde, aș spune lăsați-mă să văd unde aș fi bună!”, a declarat impresara, la conferința de presă. 

Vedeta luptă pentru drepturile femeilor

Trecând și ea printr-un episod de violență domestică, impresara este mai pregătită ca niciodată să lupte pentru drepturile femeilor.

„Știu că intrarea mea în politică este surprinzătoare pentru toată lumea și susținători, dar și critici ai mei! Am făcut pasul acesta pentru că propriile mele experiențe personale m-au determinat să mă aplec asupra rolului femeii în societatea românească și am constatat că, deși se discută extrem de mult pe tema creșterii cotei de gen, pe tema egalității de gen, femeile, în mentalul românesc ocupă un loc infim în societate! Violența domestică este extrem de răspândită, legile din România nu sunt suficient de puternice, de clare, de protectoare cu victimele violenței domestice, iar noi, femeile, încă nu avem suficientă încredere în noi. Consider că am ajuns la maturitatea și înțelepciunea antreprenorială care îmi permit să lupt atât pentru drepturile mele, ca femeie, cât și pentru drepturile româncelor! Eu cred cu toată tăria în acest proiect, prin care vreau să schimb ceva în viața femeilor din România. Știu că vor fi multe voci care-mi vor critica deciziile, dar vreau să cred că, în final, vom avea legi care să pedepsească în mod real violența domestică!”, a afirmat Anamaria Prodan, în discursul ei de la conferința de presă, de la sediul APP conform ”VIVA!”.

Citit 825 ori Ultima modificare Sâmbătă, 05 Noiembrie 2022 02:23

Mai multe din această categorie:

3 comentarii

 • postat de Simina
  Sâmbătă, 05 Noiembrie 2022 13:55
  5.13.133.***
  Țară de kkt, cu popvl!me tot de kkt.
  Și vă mai și mirați de ce voi trăiți rău, la limita sărăciei...iar c0klarii/"strâmbătatea" (de care ne vorbea tanti Maria Cociorvan) abundă și avansează-n "succesuri", în "levăle"...

  Level chielea...p... Mana, Boișăn...

  Avem ceea ce susținem/promovăm... G0l@n!e, m!zerie, !mpostură...

  Păcat de țară că-i locuită.

  Dar, este? că g0l@n!a/mUEa...este "opinie politică" respectiv "un drept democratic"...!??

  Când vå veți delimita/disocia de g0l@nie/g0lani și de ură/dr@cie...poate atunci veți trăi și voi mai bine...
  0
  2
  Raportează
 • postat de Cam din asta se trăiește azi
  Sâmbătă, 05 Noiembrie 2022 10:42
  109.166.129.***
  A schimbat ''partidul'', de la Reghe, în politică, banul să iasă.
  1
  11
  Raportează
 • postat de ICTosca
  Sâmbătă, 05 Noiembrie 2022 08:32
  5.13.199.***
  Conform dictonului "din batrani" care zice cum ca "politica e o mare ..urva", Ana Maria Prodan a fost, este si va fi una dintre cele mai mari politiciene a plaiului nostru mioritic...Succes in activitate !
  2
  14
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.