Cătălin Scărlătescu, păcălit de Sorin Bontea să participe la „America Express”

Cătălin Scărlătescu, păcălit de Sorin Bontea să participe la „America Express”
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Chef Bontea a testat provocările „Asia Express” înaintea prietenului său Cătălin Scărlătescu şi a ştiut, astfel, despre ce este vorba în competiţie. Dar pentru că şi-a dorit ca şi Scărlătescu să trăiască pe pielea lui probele dure de la „America Express”, i-a spus că „e vrăjeală” tot ce se spune despre show-ul de la Antena 1.

Chef Sorin Bontea a fost concurent într-un sezon anterior din „Asia Express”, iar Cătălin Scărlătescu s-a bazat pe faptul că ştie despre ce e vorba într-o astfel de competiţie. S-a înşelat, însă, când a crezut că prietenul său este sincer când vine vorba despre dificultăţile de la „America Express”.

Ce i-a spus Chef Bontea lui Chef Scărlătescu despre „America Express”

Cătălin Scărlătescu spune că a decis să intre în aventura „America Express”, când Chef Bontea i-a spus că greutăţile de care se plângeau foştii concurenţi nu ar fi adevărate.

„Eu am nevoie de un confort. La mine e foarte simplu: apă caldă şi prosoape moi. În rest, pot să dorm pe jos. (…) Vreo câteva cazări au fost … nu oribile …. (…)

Cum s-a transformat Cătălin Scărlătescu după „America Express”

La sfârşitul lunii mai, nouă perechi de vedete au pornit în aventura „America Express”, în cel mai greu reality-show din România. Cătălin Scărlătescu a ales să parcurgă drumul prin Mexic, Guatemala şi Columbia alături de iubita lui, Doina Teodoru. În urma probelor grele de la „America Express”, Cătălin Scărlătescu a „topit” atât de multe kilograme, încât tunica de chef i-a devenit extrem de largă, la întoarcerea din competiţie, după cum a arătat chiar el fanilor de pe Instagram. „Bravooooooo!”, „Las’ că nu-i rău!”, „Wooww”, „Aşa ai ajuns după «America Express»?”, „Woow, ce mult ai slăbit, Cătăline”, „Slăbănoguleeeee”, iată doar o parte dintre reacţiile primite de Cătălin Scărlătescu din partea fanilor săi de pe Instagram.

Galerie de imagini

Citit 1576 ori Ultima modificare Joi, 17 Noiembrie 2022 12:11

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.