Semnificaţiile celor mai întâlnite fantezii erotice

Semnificaţiile celor mai întâlnite fantezii erotice
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Cele mai îndrăzneţe fantezii sexuale sunt trăite uneori în timpul somnului. Sexologul britanic Tracey Cox, celebră în întreaga lume pentru opiniile sale, a explicat semnificaţia celor mai întâlnite vise sexuale. Aceste vise au la bază emoţii, senzaţii şi experienţe trăite sau imaginate. Deşi visele erotice nu reflectă neapărat dorinţele interioare, ele pot simboliza anumite senzaţii pe care dorim să le explorăm. Vestea bună este că vă puteţi bucura de reveriile erotice, deoarece cercetările din ultima perioadă au scos la iveală faptul că fanteziile sexuale nu au legătură cu satisfacţia relaţiei de cuplu, scrie Daily Mail, potrivit adevarul.ro.

Dominatul

Nu este mare lucru să-ţi dai seama că astfel de vise apar în cazul celor care tânjesc după puterea în cuplu. Apare la persoanele care s-au săturat să fie supuse partenerului, fantezia fiind specifică persoanelor dominate. Se lasă în mâinile lui şi aşteaptă să i se ofere plăcere, însă de multe ori tânjeşte să fie persoana care deţine controlul.

Dominatorul

Acest vis este des întâlnit în rândul femeilor care sunt timide şi nu sunt foarte active sexual. Dorinţa de a fi şeful şi de a deţine controlul nu este caracteristică doar bărbaţilor, dar este văzută ca trăsătură a sexului masculin. Multe femei visează să deţină controlul în timpul actului sexual, dar sunt îngrijorate că nu vor mai fi feminine. Imaginaţia nu trebuie să respecte regulile dictate de societate şi uite aşa apar fanteziile. Putem alege cum să ne comportăm în viaţa de zi cu zi, dar noaptea imaginaţia este dominată de dorinţele ascunse.

Persoane interzise

Cu cât ne este mai interzisă o persoană, fie că este cel mai bun prieten al partenerului nostru, tatăl cuiva sau şeful, cu atât sunt mai puternice fanteziile. Ne dorim ceea ce nu putem avea, iar sindromul este deosebit de puternic în ceea ce priveşte fanteziile sexuale. Uneori este o reluare a ceea ce s-a întâmplat deja, putând fi vorba de un fost partener.

Romantismul

Femeile care au mai multă nevoie de dragoste decât de sex tind să fie conservatoare din punct de vedere sexual. Chiar dacă nu pot face asta în realitate, cele mai multe dau frâu liber imaginaţiei. Femeile care au fantezii romantice tind să nu fie în măsură să facă acest lucru în viaţa reală.

Citit 2091 ori Ultima modificare Sâmbătă, 12 Noiembrie 2022 18:06

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.