Loredana Groza, film cu Mickey Rourke

Loredana Groza, film cu Mickey Rourke
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Loredana Groza a postat câteva imagini alături de Mickey Rourke și Anthony Delon, doi dintre actorii care joacă în producția „21 de rubine”, regizată de preotul Ciprian Mega. Artista a făcut și câteva dezvăluiri despre Mickey Rourke, mărturisind că dintotdeauna și-a dorit să îl cunoască.

În urmă cu doar câteva zile, au început filmările pentru „21 de rubine”, la Oradea. În producție sunt implicate nume sonore din lumea filmului, precum Mickey Rourke, Anthony Delon și Elisabetta Pellini. Loredana Groza este și ea implicată în proiect și a postat câteva imagini alături de Mickey Rourke.

Ce mărturisiri a făcut artista despre starul american

 

Pe Instagram, Loredana Groza a postat câteva imagini de pe platourile de filmare, moment în care a mărturisit că își dorea de mulți ani să îl cunoască pe marele actor. „M-am îndrăgostit de Mickey Rourke de când l-am văzut pentru prima dată, în «9 săptămâni și jumătate». Nu am încetat niciodată să visez că într-o zi îl voi întâlni. Deci, iată-ne aici... împreună pe platoul de filmare «21 de rubine», film scris și regizat de Ciprian Mega. Mulțumesc, Ciprian, pentru că mi-ai dat această oportunitate de a juca alături de legendarul Mickey Rourke! Așa că nu înceta niciodată să visezi”, a scris Loredana Groza, pe Instagram.

Mickey Rourke a mai fost în România

Starul american este încântat de oraș, dar și de echipa de filmare. Actorul a mai fost în România și l-a întâlnit pe Ilie Năstase, în urmă cu 11 ani.

Într-un mesaj postat în mediul online imediat după ce a ajuns în țară, starul american a spus că își dorește să îl revadă pe fostul tenismen. „Acum că lucrez în țara lui Ilie Năstase, sper că vom apuca să ne vedem. Ultima oară când am fost în România, am avut niște seri grozave în oraș împreună. Îl respect foarte mult, ca pe un fost campion. Obișnuiam să mă bucur când îl vedeam jucând, mai ales când se enerva și nu știai ce va face. Sper că totul merge bine în viața sa și sper că vom apuca să ne vedem”, a scris Mickey Rourke, pe Instagram.

Citit 1754 ori Ultima modificare Sâmbătă, 25 Februarie 2023 21:47

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.