Cum arată relația Doinei Teodoru cu Scărlătescu după ”America Express”

Cum arată relația Doinei Teodoru cu Scărlătescu după ”America Express”
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Juratul va pleca fără iubită în vacanță

 

Nu este pentru nimeni un secret faptul că Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Însă, cum s-a schimbat relația celor doi după participarea la ”America Express”?

După cum bine știm, Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru nu au plecat acasă cu marele premiu pus în joc de competiția ”America Express”, dar au format o echipă puternică în cadrul emisiunii.

Cum s-a schimbat relația Doinei Teodoru și a lui Cătălin Scărlătescu după ”America Express”

Doina Teodoru a mărturisit, pentru Antena Stars, că în competiția ”America Express” a avut ocazia să vadă că partenerul ei este impulsiv, asta pentru că în afara emisiunii nu interacționase astfel. Iubita juratului de la ”Chefi la cuțite” susține că această experiență i-a apropiat și mai mult. Doina Teodoru este de părere că era normal să se întâmple astfel. „Știam că e o persoană impulsivă, dar încă nu interacționasem în felul ăsta noi doi. (...) După această experiență, amândoi am avut nevoie de o perioadă delimitată în care să ne întoarcem la noi, să ne relaxăm un pic, să lăsăm lucrurile să se așeze, dar da, cred că ne-a apropiat mult mai mult această experiență, cum era și firesc să se întâmple”, a mărturisit Doina Teodoru, pentru Antena Stars.

Juratul de la ”Chefi la cuțite”, fără iubită în vacanță

Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu se înțeleg unul pe celălalt și preferă să își ofere libertate în relație, așa că juratul de la ”Chefi la cuțite” va merge în vacanță fără iubita lui, doar cu prietenii, pentru că ea nu poate merge.

„Spre finalul lunii aprilie trebuia să mergem împreună în vacanță, dar nu mai putem acum, adică va merge doar el, pentru că eu o să încep filmările și nu am cum să merg cu el. Merge cu prietenii”, a adăugat iubita lui Cătălin Scărlătescu.

Cătălin Scărlătescu radiază de fericire de când este într-o relație cu Doina Teodoru. Juratul de la ”Chefi la cuțite” este mai îndrăgostit ca niciodată.

Citit 1427 ori Ultima modificare Duminică, 02 Aprilie 2023 08:20

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.