Teo Trandafir revine la tv, alături de Ilinca Vandici

Teo Trandafir revine la tv, alături de Ilinca Vandici
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

După ce emisiunea "Teo Show", pe care Teo Trandafir o realiza din 2013 la Kanal D, a fost oprită în vara anului trecut, îndrăgita realizatoare revine pe sticlă cu o nouă emisiune live, pe care o va prezenta alături de Ilinca Vandici. "Follow us!" va avea premiera luni, 11 martie 2024, de la ora 15,00, pe Kanal D 2. Va fi o emisiune-magazin, cu informații actuale, de interes general, din showbizul autohton și internațional, dezbateri despre subiectele zilei, precum și dezvăluiri din culisele celor mai iubite emisiuni ale posturilor din grupul Dogan Media International.

Teo Trandafir și Ilinca Vandici și-au făcut deja încălzirea pentru noua emisiune în care fac echipă, la Kanal D 2. Cele două îndrăgite prezentatoare au fost, în același timp, gazde și invitate, la podcasturile pe care le realizează: "Gând la gând cu Teo", respectiv, "Te ascult". "A fost prima oară când am realizat două emisiuni în același timp, pe YouTube. Astfel, joia aceasta ne puteți privi și la ora 18,00, și la 19,00. Interesant, nu?", anunțase Teo Trandafir, pe Facebook.

După cum au mărturisit cele două vedete, la Știrile Kanal D, au primit cu surprindere și bucurie propunerea de a prezenta împreună emisiunea "Follow us!". "Știind-o pe Ilinca de mulți ani, nu mă vedeam lucrând cu ea. Dar facem o echipă foarte-foarte bună", a spus Teo. "O iubesc pe Teo și o admir. Sunt onorată pentru că avem foarte multe lucruri de învățat una de la alta. Vom face colaborarea asta frumoasă împreună", a declarat Ilinca.

Lecția de viață a lui Teo

Întrebată ce sfat a primit de la Teo Trandafir, Ilinca Vandici a răspuns: "Teo mi-a dat o lecție de viață înainte de a-mi da un sfat. La un moment dat, în cariera mea și a ei, atunci când drumurile noastre s-au unit, mi-a spus așa: «Fă ce faci extrem de bine și bucură-te de treaba asta și implică-te! Pentru că oricând eu sau altcineva suntem în spatele tău și vrem să-ți luăm locul. Pentru că vrem și noi să fim acolo unde ești tu și să avem ce ai tu!»".

"Poate n-ai înțeles: «Eu sunt aici să fac ce vrei tu să faci. Și dacă eu pot să fac mai bine, ai încurcat-o!»", a subliniat Teo esența mesajului său.

Chiar dacă pe moment Ilinca Vandici a fost șocată de spusele lui Teo, ulterior s-a gândit mai bine și a apreciat sfatul primit. Un sfat care, așa cum spune acum, a trezit-o la realitate. Și o discuție care le-a unit.

Cât de bine pot lucra împreună o vor dovedi la emisiunea "Follow us!", de luni până joi, de la ora 15,00, în direct pe Kanal D 2.

Citit 846 ori Ultima modificare Sâmbătă, 09 Martie 2024 10:15

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.