"The Roses", adaptare a unui film "clasic"

"The Roses", adaptare a unui film "clasic"
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Actorii Olivia Colman şi Benedict Cumberbatch vor interpreta rolurile principale în lungmetrajul "The Roses", o adaptare a filmului clasic din 1989 "The War of the Roses", informează revista americană Variety.

Noua producţie, o comedie cu accente noir, se află în prezent în dezvoltare şi va fi regizată de Jay Roach, cineast cunoscut pentru filme precum "Bombshell" şi "Meet the Parents". Scenariul a fost scris pe baza cărţii "The War of the Roses", publicată de Warren Adler, în 1981.

Filmul prezintă povestea unui cuplu aparent perfect, format din Theo (Benedict Cumberbatch) şi Ivy (Olivia Colman), care au o carieră de succes, copii minunaţi şi o viaţă sexuală de invidiat. Dar sub faţada familiei perfecte se ascunde un adevărat "focar" de competiţie şi resentimente, care se reaprinde atunci când visele profesionale ale lui Theo se prăbuşesc.

Studioul "20th Century Fox" a lansat ecranizarea originală a romanului "The War of the Roses" în 1989, în regia lui Danny DeVito şi avându-i în rolurile principale pe Michael Douglas şi Kathleen Turner. Acel lungmetraj a câştigat numeroase trofee şi a primit o nominalizare la premiile BAFTA şi trei nominalizări la Globurile de Aur, inclusiv la categoria "cel mai bun film".

Citit 438 ori Ultima modificare Vineri, 05 Aprilie 2024 18:11

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro