Michael Douglas, „vărul” lui Scarlett Johansson

Michael Douglas, „vărul” lui Scarlett Johansson
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Michael Douglas a descoperit într-un episod recent al emisiunii de la PBS "Finding Your Roots" că este "vărul" actriţei Scarlett Johansson, potrivit CNN, citată de News.ro. "Glumeşti?", a răspuns Douglas când gazda Henry Louis Gates Jr. i-a dezvăluit legătura. "Oh, este uimitor. În regulă. Asta este grozav. E foarte tare".

Cu ajutorul unor genealogişti profesionişti, s-a descoperit că Douglas şi Johansson "au în comun porţiuni identice de ADN pe patru cromozomi diferiţi" care "apar pe liniile materne ale lui Scarlett, care se întind până la comunităţile evreieşti din Europa de Est".

Douglas a continuat spunând: "Este incredibil". El a adăugat: "Aştept cu nerăbdare să o văd pe Scarlett data viitoare".

Din 2012, "Finding Your Roots" a scos la iveală legături incredibile. Într-un episod, Julia Roberts şi Edward Norton au aflat că sunt verişori genetici, iar Kerry Washington a primit o veste care i-a schimbat viaţa, aceea că a fost concepută printr-un donator de spermă.

Citit 419 ori Ultima modificare Miercuri, 10 Aprilie 2024 12:27

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro