Documentarul „NASTY” intră pe Max

Documentarul „NASTY” intră pe Max
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Ilie Năstase, „băiatul rău” al tenisului, este personajul principal din „NASTY”, un nou documentar care prezintă viaţa şi cariera sa remarcabilă. Coprodus pentru Max de HBO Documentaries Europe şi Libra Films, documentarul va fi lansat în 23 de ţări în săptămâna lansării platformei de streaming Max în Europa, la scurt timp după proiecţia pe care o va avea la Cannes. „NASTY” este produs de Cosmin Hodor, Tudor Giurgiu (Libra Films) şi de Hanka Kastelicová & Tereza Bóna Keilová, de la Warner Bros. Discovery.

În România, „NASTY”, va putea fi văzut pe Max din 24 mai.

Ilie Năstase a devenit un nume important al tenisului în anii '70 şi '80, câştigând titluri la US Open, Roland Garros şi Wimbledon. Meciurile sale au atras mulţimi mari şi o atenţie uriaşă din partea presei, atât datorită stilului său de joc, cât şi personalităţii sale. Amuzant, simpatic şi, uneori, arogant şi excentric, Năstase a fost aclamat, huiduit, dar niciodată ignorat, scrie News.ro.

„NASTY” aduce imagini de arhivă remarcabile şi interviuri exclusive cu personalităţi sportive de top, inclusiv cu experţii Eurosport John McEnroe şi Boris Becker, explorând suişurile şi coborâşurile lui Năstase, controversele care l-au înconjurat şi impactul pe care l-a avut asupra lumii tenisului.

Citit 402 ori Ultima modificare Miercuri, 15 Mai 2024 19:42

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.