Și „desenele animate” fac concedieri

Și „desenele animate” fac concedieri
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Pixar Animation Studios, companie Disney, va concedia 175 de angajaţi, aproximativ 14% din forţa de muncă a studioului, în timp ce CEO-ul Bob Iger se concentrează pe calitatea conţinutului, nu pe cantitate.

Când cinematografele s-au închis în timpul pandemiei, Disney a încercat să completeze noul serviciu de streaming Disney+ cu mai mult conţinut, extinzându-şi echipele creative şi trimiţând filme de teatru direct în digital. Decizia i-a determinat pe părinţi să caute noi titluri Disney în streaming, nu în cinematografe, chiar şi atunci când Disney a optat ca firmele să revină pe marele ecran.

Drept urmare, niciun film de animaţie Disney de la Pixar sau Walt Disney Animation nu a generat mai mult de 480 de milioane de dolari la box office-ul global din 2019. Pentru comparaţie, chiar înainte de pandemie, ”Coco” a generat 796 de milioane de dolari, în timp ce ”Incredibilii 2” a obţinut 1,24 miliarde de dolari, iar ”Toy Story 4” a câştigat 1,07 miliarde de dolari la box office-ul global.

Cu Iger din nou la cârmă, Pixar se va reorienta asupra lansărilor în cinematografe şi se va îndepărta de seriale scurte pentru Disney+.

Citit 461 ori Ultima modificare Sâmbătă, 25 Mai 2024 22:47

Mai multe din această categorie:

1 comentariu

  • postat de un cetatean
    Duminică, 26 Mai 2024 04:17
    188.26.245.***
    Exista un adevarat val de prosti in managent care nu inteleg ca 2024 nu e 2018, si ca nu a fost doar pandemia, a trecut timpul, s-a schimbat o epoca. Acesti indivizi tin ei mortis sa ne intoarca inpoi de unde am plecat. Evident ca nu exista asa ceva. Asta este o chestiune elemntara. Asta e nivelul.
    2
    0

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro