Vika Jigulina, de la muzică, la blocuri

Vika Jigulina, de la muzică, la blocuri
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Compania de dezvoltare imobiliară Victoria Capital Partners, deținută de Victoria Corneva - cunoscută sub numele de scenă Vika Jigulina - pregătește actele pentru construcţia unui ansamblu rezidențial pe malul Lacului Morii din București.

Firma muzicienei din Cahul a cumpărat terenul, cu o suprafață de 3.326 de metri pătrați, acum doi ani. Terenul, cu vedere la insula Lacul Morii, se află într-o zonă care a atras interesul multor dezvoltatori imobiliari.

Conform informaţiilor profit.ro, planul Victoriei Corneva este să construiască un bloc cu mai multe scări și cu 4-6 etaje. În total, sunt propuse 41 de apartamente, din categoria locuințelor premium. Complexul va beneficia de 56 de locuri de parcare.

"Nu sunt la primul proiect imobiliar. Îmi place foarte mult zona. Sper ca primăvara viitoare să începem construcția", a declarat, pentru profit.ro, Victoria Corneva, acum în vârstă de 38 de ani.

Victoria Corneva, producătoare muzicală, cântăreață și DJ, cunoscută sub numele de scenă Vika Jigulina, s-a născut în orașul moldovenesc Cahul.

A ajuns în România la 17 ani, unde și-a continuat studiile muzicale, a lucrat în cluburi din Timișoara și București şi a fost moderator la mai multe posturi de radio. A colaborat cu Edward Maya la celebra piesă "Stereo Love", care a ajuns în fruntea topurilor din peste 20 de țări. Pe parcursul carierei, Vika Jigulina a mixat alături de Steve Murrano, ATB, Tomcraft, DJ DOX, Steve Angello, Sebastian Ingrosso, dar și de mulți artiști români.

Citit 443 ori Ultima modificare Marți, 18 Iunie 2024 13:30

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro