Pepe şi Andreea Toma dansează pentru 60.000 de euro

Pepe şi Andreea Toma dansează pentru 60.000 de euro
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Începând din această noapte, viaţa talentatei dansatoare originare din Galaţi Andreea Toma s-ar putea schimba definitiv în bine. Tânăra de numai 15 ani ar putea avea o casă în locul celei din Galaţi, pe care a trebuit să o părăsească. Tatăl şi fratele ei s-ar putea întoarce acasă, n-ar mai fi siliţi să muncească din greu pentru un euro în Marea Britanie.

Andreea n-ar mai fi nevoită să-i cumpere Pepe haine groase de iarnă şi cizme călduroase, pentru că a prins-o iarna în pantofi, n-ar mai fi silită să danseze cu un picior desculţ pentru că pantoful de dans îi sare din picior în timpul concursului şi, mai mult decât toate, ar avea şansa să ajungă la toate competiţiile internaţionale la care până acum n-a putut să viseze din cauză că nu avea bani de deplasare şi de rochii. Iar numele ei, sinonim deja cu performanţa în dans sportiv ar deveni şi mai cunoscut lumii întregi. Toate acestea ar putea deveni realitate dacă Andreea Toma şi Pepe ar lua marele trofeu la „Dansez pentru tine” – 60.000 de euro. Visul Andreei depinde însă nu doar de execuţia extraordinară a dansurilor ci de voturile telespectatorilor care au de ales între povestea Andreei de numai 15 ani şi alte două poveşti înduioşătoare de viaţă şi de reuşită.

În această seară, pe ringul visurilor de la Pro Tv se va da bătălia finală a acestui sezon „Dansez pentru tine”. Decorul şi spectacolul va fi unul de basm. După cum a dezvăluit Pro Tv, va fi un adevărat Bal al Iernii în care şi fulgii vor fi prezenţi. Seara magică a finalei va fi desăvârşită de cele trei dansuri în care echipele se vor întrece: un spectaculos musical, un retro hip-hop demn de anii ’90 şi un nou dans plin de farmec, pasiune, senzualitate şi ritm – flamenco. Noi am spune că acest ultim dans este special ales pentru latin-loverul Pepe! Voturile telespectatorilor vor decide cum va arăta podiumul şi cine va primi marele premiu de 60.000 de euro. Pepe şi partenera lui pot fi votaţi trimiţând SMS „Pepe” la 1322 sau la numărul de telefon 0900.760.408. Noi le ţinem pumnii! Succes!

Citit 2001 ori Ultima modificare Joi, 01 Decembrie 2011 23:06

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.