INOVAŢIA verii - "cadoul pe care orice bărbat şi l-ar putea dori"

INOVAŢIA verii - "cadoul pe care orice bărbat şi l-ar putea dori"
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

O companie daneză a pus în vânzare "eCool", un dispozitiv care promite a fi senzaţia acestei verii întrucât răceşte berea nu pe bază de curent electric, ci... prin simpla instalare într-o banală groapă, relatează Agerpres.

Ingeniosul aparat are multiple avantaje: este ieftin, ecologic şi uşor de montat, fiind deja foarte popular printre danezi, care sunt mari iubitori de bere. "Dacă eşti un bărbat adevărat, îţi trebuie numai o lopată pentru a-l instala", îi încurajează compania pe cumpărători. Alt slogan este: "eCool este cel mai bun cadou pe care orice bărbat şi l-ar putea dori".

Dispozitivul costă ceva mai mult de 250 de euro şi se poate folosi la diferite tipuri de băuturi îmbuteliate în cutii metalice, pentru că nu numai cu bere trăieşte omul. Este portabil şi poate fi folosit atât în curtea casei, cât şi la un picnic. Trebuie doar să se găsească un petic de pământ şi să se facă o groapă de un metru adâncime în care să se aşeze acest "arbore de bere".

În aparat încap 24 de cutii. Utilizatorul ia o băutură răcoritoare sau o bere rece şi, după câteva momente, o nouă cutie ajunge în partea de sus a aparatului, gata de a fi consumată şi tot atât de rece ca şi cealaltă. Dispozitivul poate rămâne instalat întregul an, deoarece are un sistem care protejează de umezeală cutiile.

Citit 1772 ori Ultima modificare Marți, 10 Iunie 2014 13:08

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.