La Galaţi a învăţat să cânte!/ Alexandra Crişan, în FINALA X Factor (VIDEO)

La Galaţi a învăţat să cânte!/ Alexandra Crişan, în FINALA X Factor (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Invincibilă, aşa s-a dovedit a fi Alexandra Crişan la X Factor. Artista care a copilărit şi şi-a făcut studiile muzicale la Liceul de Artă „Dimitrie Cuclin” din Galaţi s-a calificat vineri, după miezul nopţii, în marea finală a X Factor. Graţie voturilor primite din partea telespectatorilor, Alexandra Crişan, care a oferit două momente muzicale excepţionale, a trecut cu brio de cele două probe ale semifinalei X Factor.

Jos pălăria!

Alexandra Crişan a fost cea care a deschis show-ul semifinalei X Factor cu un duet extraordinar. A cântat în duet cu CRBL piesa "Empire state of mind", dar într-un mod surprinzător şi original: Alexandra a cântat chiar mai bine decât Alicia Keys, iar CRBL a înlocuit versurile lui Jay-Z cu propria sa partitură rap, nişte versuri menite să ne facă mândri că suntem români.

 

 

„Excelent moment!”, a fost comentariul lui Ştefan Bănică, mentorul Alexandrei. Special pentru ea, Bănică a purtat de-a lungul serii o pălărie, pe care şi-a scos-o în semn de respect pentru talentul Alexandrei. Singurul care i-a găsit un cusur a fost Horia Brenciu, care i-a reproşat artistei că fumează.

După runda de voturi care a pus punct primei probe din concurs, Alexandra Crişan a fost, din nou, favorita publicului. Aşa că a urcat din nou pe scenă pentru un alt moment plin de emoţie marca Alexandra Crişan.

Tatuaj cu Bănică

Alexandra Crişan i-a spus mentorului ei că, dacă o lasă să cânte ce piesă vrea ea, îşi face tatuaj cu Ştefan Bănică. Acum ce mă fac eu că mi-a acceptat?! O să-mi fac semnătura lui”, a povestit cu umor Alexandra. Şi, după cum avea să recunoască şi Horia Brenciu, Bănică a avut perfectă dreptate să aibă încredere în ea şi să o lase să cânte o piesă care o caracterizează: „Natural Woman“, din repertoriul cântăreţei Aretha Franklin.

„Mi-aş dori foarte tare ca Alexandra Crişan să ajungă la sufletul fiecărei femei, şi nu numai! O să vedeţi forţă, determinare şi mai ales un timbru fără egal: Alexandra Crişan”, a fost prezentarea lui Bănică pentru cea de-a doua piesă. Şi artista i-a oferit un nou motiv să-şi scoată din cap pălăria!

„Alexandra, îţi mulţumesc că m-ai făcut să mă simt femeie”, a fost mărturisirea Deliei după interpretarea tulburătoare a gălăţencei.

 

 

„Eu vreau să cânt pentru oameni şi în momentul în care văd că oamenii aleg vocea mea nu pot să fiu decât fericită şi bucuroasă că ceea ce fac eu place oamenilor!”, a mărturisit Alexandra. Şi publicul, cucerit de vocea ei, i-a dăruit voturile lui şi a trimis-o în Marea Finală!

Noi o felicităm şi-i ţinem pumnii să câştige X Factor. MERITĂ!

Citit 1819 ori Ultima modificare Sâmbătă, 20 Decembrie 2014 14:44

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.