Gălăţeanca Andreea Ionică, la un punct de finala MasterChef

Gălăţeanca Andreea Ionică, la un punct de finala MasterChef
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Doar un punct, atât i-a lipsit gălăţencei Andreea Ionică pentru a intra în finala MasterChef. Semifinala competiţiei de la Pro Tv, care a avut loc luni seara, a fost un adevărat duel culinar, care le-a pus la încercare nu doar creativitatea şi îndrăzneala în bucătărie, ci şi nervii şi caracterul.

Semifinala a constat într-un maraton format din trei probe de foc. Cei şase concurenţi, grupaţi în câte trei echipe, au luptat unul împotriva celuilalt, fiind punctaţi de către chefi cu note de la unu la zece. După primele două probe, Andreea era la egalitate cu rivalul său, un oltean declarat „Regele Prazului”, cu câte 16 puncte fiecare. Trebuie spus că gălăţeanca noastră a primit, la cea de-a doua probă, cel mai mare punctaj din concurs - nota nouă!

Ultima probă a fost cea care i-a dat de furcă. Pentru că trebuia să gătească orice preparat, important era să fie demn de MasterChef, Andreea a propus un desert. Gustul a fost minunat, au recunoscut-o şi chefii, însă designul farfuriei lăsa de dorit.

Cu 22 de puncte, cu unul în minus faţă de rivalul său, Andreea a ratat Finala MasterChef şi premiul de 50.000 de euro. A părăsit competiţia cu fruntea sus şi cu laude şi aprecieri din partea chefilor. „Andreea, tu ai fost o surpriză extrem de plăcută pentru noi. Ai evoluat fantastic! Iar în semifinală te-ai transformat”, a fost părerea Patriziei Paglieri.

Andreea a avut însă o curiozitate faţă de juriu: „Chefi, o întrebare am. Când am primit şorţul, mi-aţi spus că doriţi să vă demonstrez că sunt o femeie puternică şi nu un copil mofturos. Vreau să ştiu dacă am reuşit să fac lucrul acesta”. Iar cei trei chef au confirmat în unanimitate.

Felicitări, Andreea!

Citit 2247 ori Ultima modificare Marți, 23 Decembrie 2014 13:02

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.